To je mlijeko!

Datum objave: 01. 01. 2005.

Batler Oliver Mlakar?! Da, ali samo ako živite u dvorcu Trakošćan, imate manje od 10 godina i volite piti mlijeko. Naime, najnoviji TV spot za Dukat svježe mlijeko snimljen je u drevnom dvorcu Trakošćan, gdje "elegantni" desetogodišnjak ugošćuje svoje male prijatelje na svečanoj večeri. Ali, kao što priliči njihovim godinama i području interesa, pije se mlijeko. Kako bi do zahtjevnih nepaca mališana stiglo samo najzdravije i najsvježije, odnosno Dukat svježe mlijeko, tu je i batler Oliver Mlakar. Elegantan, dostojanstven, nenametljiv, ali siguran u svoj izbor. Glavni glumac Luka Čapelj i ostala mlada glumačka ekipa članovi su Učilišta Zagrebačkog kazališta mladih (ZKM), a kako su i u privatnom životu veliki ljubitelji mlijeka, s lakoćom su se uživili u svoje uloge. Mlađahni glumci i glumice uživali su u raskošnim toaletama i dvorcu te su bili puni savjeta za svoga nešto starijeg kolegu Olivera Mlakara koji nije krio zadovoljstvo odrađenim poslom i dodijeljenom mu ulogom.
Kampanja “To je mlijeko!” predstavlja extra svježe Dukat mlijeko vrhunskog okusa, a nastala je kao odgovor na potrebe potrošača koji za svoju obitelj i sebe žele samo najbolje.
Dukat svježe mlijeko stiže do potrošača u roku od 24 sata, isključivo s domaćih pašnjaka. Uz poznati jedinstveni karton s čepom, novost je prozirna boca s UV zaštitom koja čuva bogatstvo vitamina, a omogućava uvid u proizvod te olakšava procjenu o tome kada trebamo u novu nabavku. Dukat je najveći otkupljivač domaćeg mlijeka u Hrvatskoj te svoju proizvodnju mlijeka bazira na otkupu isključivo domaćeg mlijeka.
**U sklopu nastavka kampanje, tijekom listopada će u svim većim prodajnim centrima diljem Hrvatske biti održane čak 94 degustacije pod geslom "Probajte extra svježe Dukat mlijeko!". Na taj će se način potrošači moći uvjeriti u finoću okusa Dukatova svježeg mlijeka, a slijedi i neočekivani dar - biti će podijeljeno 50.000 litara Dukat svježeg mlijeka u boci. Time Dukat daje svoj doprinos podizanju javne svijesti o važnosti redovnog konzumiranja mlijeka.
Dukat svježe mlijeko s 3,2 posto mliječne masti svojim je sastavom i svojstvima namijenjeno cijeloj obitelji, a posebno djeci, dok je Dukat svježe mlijeko s 1,5 posto mliječne masti namijenjeno onima koji žele uživati u prednostima svježeg mlijeka, ali istodobno paziti i na unos masnoće. Već dvije čaše Dukat svježeg mlijeka zadovoljit će prosječnu dnevnu potrebu za kalcijem koji jača kosti te vitaminima koji pridonose cjelokupnom zdravlju organizma.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: mlijeko,

Komentari