Predavanje «Genetski modificirani organizmi»

Datum objave: 26. 03. 2004.

Danas će se održati deveto predavanje iz ciklusa «Zdravlje i okoliš» u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo grada Zagreba.. Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo grada Zagreba, dr.sc.Jasna Bošnir,dipl.ing., dr.sc.Renata Peternel, dipl.ing. i prof.dr.sc.Dinko Puntarić, dr.med., održat će predavanje pod nazivom: «Genetski modificirani organizmi»;

  • Zakonska rješenja : dr.sc.Jasna Bošnir,dipl.ing.

  • Analitika : dr.sc.Renata Peternel, dipl.ing.

  • Etičke dileme : prof.dr.sc.Dinko Puntarić, dr.med.
  • Predavanja su namijenjena medicinskim stručnjacima (liječnicima i medicinskim biokemičarima) s ciljem stjecanja novih saznanja o genetski modificiranim organizmima. Organizator ciklusa predavanja je Zavod za javno zdravstvo grada Zagreba, a pokrovitelj Poglavarstvo Grada Zagreba – Ured za zdravstvo, rad i socijalnu skrb.
    Predavanje će se održati u Velikoj dvorani Zavoda za javno zdravstvo grada Zagreba, Mirogojska 16, u terminu od 17 do 18,30 sati, 26.03.2004. Sadržaj predavanja bit će dostupan na web stranicama ZZJZGZ ([url="#"] [url="#"] www.publichealth-zagreb.hr[/url][/url][url="#"] ). Iako[/url], prvenstveno namijenjena medicinskim stručnjacima, predavanja su otvorena za javnost.

    Pošalji prijatelju na email

    Komentari