Lectranal®

Datum objave: 17. 04. 2007.

Recite zbogom alergijama!
Lectranal® – novi, prirodni proizvod protiv alergija stigao je u ljekarne

Sve veći broj osoba koje pate od alergija okreće se prirodnim preparatima koji mogu ublažiti alergijske tegobe bez popratnih pojava koje se često pripisuju klasičnoj terapiji protiv alergije.

U pravi trenutak u naše je ljekarne stigao Lectranal® - novi proizvod namijenjen sprječavanju i ublažavanju tegoba alergija. Sadrži ekstrakt ljekovite biljke Astragalus membranaceus (kozlinac), koji se aktivira posebnom zaštićenom metodom, čime se postiže apsorpcija aktivnih tvari iz biljnog ekstrakta i optimalan učinak na imunološki sustav. Istraživanja su pokazala da jedino ovako aktiviran astragalus osigurava djelotvornost preparata u borbi protiv alergija

Lectranal® predstavlja inovativni pristup u rješavanju alergijskih simptoma na prirodan način, vrlo učinkovito i bez uspavljujućeg učinka.

Kako biste ove sezone preduhitrili alergiju na prirodan način, uzmite Lectranal® na vrijeme, i spriječite neugodne alergijske reakcije. Za najbolje rezultate preporučuje se početi s uzimanjem Lectranala® prije očekivane pojave alergije kako bi pripremili organizam na izazove koji ga očekuju. U slučaju da već imate simptome alergije poput kihanja, kašlja, nadraženih očiju, otežanog disanja, pojačana doza Lectranala® brzo i djelotvorno smanjuje njihov intenzitet kao i trajanje.

Potražite Lectranal® u ljekarnama i biljnim drogerijama i osjetite razliku.

Detaljnije informacije potražite na tel: 01 6379-400,
e-mail:[email protected], www.lectranal.com.hr

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: alergija,

Komentari