Gastro.hr – novi portal za kulturu prehrane

Datum objave: 06. 04. 2006.

Iz laboratorija tvrtke Vitaminoteka , nakon uspjeha specijaliziranog nutricionističkog portala Vitamini.hr , lansiramo novi portal koji se okreće širem krugu korisnika - [url="#"] Gastro.hr [/url] ..

Portal je namijenjen pružanju informacija o različitim aspektima naše svakodnevne prehrane. Korisnicima pruža relevantne informacije i vijesti iz prehrambenog i gospodarskog sektora, najnovije znanstvene spoznaje, recentna dostignuća u prehrambenoj industriji i gastronomske trendove.
Na portalu će se moći pronaći i brojni sadržaji koji se tiču nutritivnih, ekonomskih, socioloških, religijskih, medicinskih i antropoloških aspekata uzimanja jela. Stručni tim [url="#"] Gastro.hr [/url]ustrajat će u očuvanju edukativne funkcije portala [url="#"] Gastro.hr [/url]kako bi pojačali svijest o važnosti onoga što, kako, gdje i kada jedemo. Pritom će se svakodnevno predlagati jela iz bogate baze recepata.
Bilo da je riječ o kućanici, vlasniku restorana, "kuharu-amateru", profesionalnom ili elitnom kuharu, profesionalcu iz prehrambene industrije ili običnom korisniku na portalu [url="#"] Gastro.hr[/url], svatko od njih moći će pronaći korisne informacije i nadahnuće za obogaćivanje vlastitog odnosa prema hrani i piću.
Promocija portala [url="#"] Gastro.hr[/url] održana je u četvrtak, 06.04.2006. u multimedijalnoj knjižari Profil Megastore.

Na promociji su portal predstavili:

• dr. sc. Darija Vranešić i Iva Alebić, dipl.ing. (autorice projekta),
• dr.sc. Donatella Verbanac (autorica knjige 'O prehrani'), doc.dr.sc. Željko Krznarić, dr. med.
• Marijo Čepek (vrhunski kuhar), Rene Bakalović (Gastronomad)

Pošalji prijatelju na email

Komentari