Dr. Perricone – novi američki guru

Datum objave: 30. 05. 2005.

Apsolutni superhit donosi nam američki dermatolog, dr. Nicholas Perricone u svoje tri knjige u kojima obrađuje problematiku lijepe, zdrave i mlade kože putem programa prehrane i posebne njege..

U svojim knjigama, dr. Perricone preporučuje program za pomlađivanje kože te rješavanja učestalih problema – akni, bora i drugih nesavršenosti kože. Slično kao i druge popularne dijete koje su postale svojevrsni brand, i dr. Perricone razvio je svoj online program dijete, ali i suplemente i kozmetičke pripravke.
Za razliku od većine dijeta, dijeta dr. Perriconea nije dijeta za mršavljenje, zapravo se radi o anti aging životnom stilu. U svojoj posljednjoj knjizi čak ni ne spominje „mršavljenje”, „gubitak tjelesne mase” ili „kalorije” u indeksu pojmova.

Dijeta dr. Perriconea usmjerena je na smanjenje oštećenja površinskih slojeva kože koja nastaju djelovanjem slobodnih radikala. Dijeta je usmjerena i na opći protuupalni učinak. Blagodati dijete koje obećava dr. Perricone su ljepša i zdravija koža, smanjenje učinaka starenja i bolja zaštita od bolesti. [url="#"]
DrPerricone.com
[/url]

Pošalji prijatelju na email

Komentari