Dani zdrave prehrane za najmlađe

Datum objave: 13. 05. 2011.

powered by HIPP & PČELICA

Prehrambene navike kao i stavovi prema pojedinim namirnicama i jelima djeca formiraju učeći od roditelja. Stoga je jedan od najvrijednijih darova koji roditelji mogu podariti djetetu stjecanje zdravih prehrambenih navika. I za djecu i za roditelje jednostavnije je da se zdrave navike uspostave što ranije, budući da se prehrambeni obrasci stvaraju tijekom godina rutine. Puno je teže mijenjati pogrešne prehrambene navike starije djece (i odraslih, dakako). Odgoj djece sa zdravim stavom prema hrani nedvojbeno će voditi tome da kada odrastu samostalno izaberu zdravu prehranu i zdrav odnos prema hranjenju.

'Dani zdrave prehrane za najmlađe' koji će se održati od 16.05.-19.05.2011 u prostorima Wine&Gastro Akademije u Centru Kaptol pružiti će mladim roditeljima niz korisnih informacija o važnosti raznolike prehrane kod djece najranije dobi .Osim predavanja najeminentnijih stručnjaka (Doc.prim.dr.sc. Milivoj Jovančević - pedijatar ; Dr.sc. Darija Vranešić Bender –nutricionistica, Vitaminoteka, Zagreb, KBC Zagreb; Sandra Krstev Barać, mag, nutricionizma, Vitaminoteka, Zagreb) o važnosti prehrane, na gastro radionicama, mladim roditeljima, otkriti ćemo zajedno s HIPP-om 'male kulinarske tajne' kako i neke 'manje atraktivne namirnice' najmlađima učiniti privlačnima.

Tu će biti i zanimljivi dječji kutak gdje će mališani, uz animatore EDUCARENE, centra za djecu, kroz kreativne igre, osvajati vrijedne nagrade, a najkreativniji rad, PČELICA Zagrebačke Banke nagraditi će putovanjem u Gardaland.

Program događanja pogledajte u prilogu.

Za više informacija i prijave na radionice posjetite nas na [url="http://www.wga.hr"]www.wga.hr[/url] ili FACEBOOK profilu.

Vidimo se u Centru Kaptol.

Pošalji prijatelju na email

Komentari