Vitaminoteka

Datum objave: 23. 10. 2008.

Crohnova bolest je upalna bolest crijeva koja pogađa djecu i odrasle. Iako je Crohnova bolest dugotrajna i kronična, liječenjem se može držati pod kontrolom te postići duga razdoblja bez simptoma (remisije). Liječenje se prilagođava svakom pacijentu, a oblici liječenja uključuju biološke lijekove, nadomjestke prehrani, kirurške zahvate ili kombinaciju svih mogućnosti kako bi bolesnici imali kvalitetan i ispunjen život bez obzira na simptome.

Povodom predstavljanja mogućnosti liječenja Crohnove bolesti Hrvatsko udruženje za Crohnovu bolest i ulcerozni kolitis (HUCUK) Vas poziva na predavanje pod nazivom «Crohnova bolest i ulcerozni kolitis - principi liječenja» koje će se održati sutra, 24. listopada 2008. godine s početkom u 18 sati u Hotelu Park, Hatzeov perivoj 3 u Splitu.

Edukativno interaktivno predavanje za oboljele od Crohnove bolesti i ulceroznog kolitisa s područja Splitsko-dalmatinske županije održat će doc. dr. sci. Željko Krznarić, dr. med. specijalist gastroenterolog, KBC Zagreb.

Pošalji prijatelju na email

Komentari