Datum objave: 01. 01. 2005.

Potrebni sastojci: 120 dag ribe (škarpina, škarpoć, grunj, ugor), 2 velike glavice luka, 2 kitice peršina, 5 listića bosiljka, 4 režnja češnjaka, 6 srednjih rajčica, 1 lovorov list, 3 žlice maslinovog ulja, 2 žlice octa, soli i papra po želji.

Način pripremanja: pržiti usitnjen luk da porumeni. Dodati oguljene i izrezane rajčice, usitnjen češnjak, sol, papar, lovor, usitnjen peršin i bosiljak te pirjati dok se rajčica ne raspadne. Smjesi dodati očišćenu ribu i pirjati dok se riba ne zgotovi (otprilike 30 minuta). Poslužiti toplo uz kuhanu, tvrdu palentu.

Ostale odabrane recepte knjige Nonina otočna kuharica možete pogledati ako [url="#"] Profil->Nonina otočna kuharica" target=_self> [u]kliknete ovdje[/u] [/url].

Pošalji prijatelju na email

Komentari