AKCIJA «MRŠAVITE ZDRAVO!»

Datum objave: 08. 04. 2004.

Akcijom «Mršavite zdravo!» želimo se približiti svima koji misle na svoje zdravlje i ljepotu. Kombinacija Natural Wealth® proizvoda Metabolic Active™ i Jabučni ocat, sada po najpovoljnijoj cijeni, pomoći će Vam da na zdrav i prirodan način ubrzate put do željene vitke linije..
NATURAL WEALTH® Metabolic Active™ i Jabučni ocat - u zajedničkom pakiranju – po najpovoljnijoj cijeni.
Prekomjerna tjelesna težina nije samo estetski problem već i ozbiljna prijetnja zdravlju. Kako rezultati Vaše dijete ne bi bili kratkoročni gubitak kilograma te narušeno zdravlje, Natural Wealth® Vam u akciji «Mršavite zdravo» nudi jedinstvenu kombinaciju inovacije i tradicije koja predstavlja učinkovitu pomoć kod mršavljenja.
Natural Wealth® Metabolic Active™ i Jabučni ocat sada su dostupni i u zajedničkom pakiranju po najpovoljnijoj cijeni.
Natural Wealth® Metabolic Active™ prirodni je proizvod koji snažno aktivira metabolizam i smanjuje osjećaj gladi. Idealna je pomoć za postizanje ili održavanje Vaše željene tjelesne težine.
Jabučni ocat jedan je od najstarijih pripravaka iz domaće ljekarne. Zahvaljujući visokom sadržaju enzima i pektinskih vlakana koristi se u ublažavanju brojnih zdravstvenih tegoba (prekomjerne tjelesne težine, povišenih masnoća i šećera u krvi).
Proizvode potražite u svim ljekarnama i biljnim drogerijama.

Pošalji prijatelju na email

Komentari