"1 kn za djecu s dijabetesom"

Datum objave: 19. 04. 2006.

"1 kuna za djecu sa dijabetesom"..
Od 1.4.2006. do 1.6.2006. trajat će akcija Medical Intertrada-Ureda za promidžbu Roche Diagnostics u suradnji s Hrvatskim savezom dijabetičkih udruga i društvom „Veliki za male sa šećernom bolešću“.

Od svake prodane kutije Accu-Chek test traka za mjerenje šećera u krvi odvojit će se 1 kn kao donacija za edukativno-rekreativne kampove s medicinskom rehabilitacijom za djecu s dijabetesom.

Prikupljeni novac biti će uplaćen na račun HSDU-a i društva „Veliki za male sa šećernom bolešću“ koji već dugi niz godina organiziraju i financiraju svoje ljetne kampove.
HSDU svake godine organizira boravak za 20-ero djece sa šećernom bolešću s nastojanjem da se obuhvate sva novooboljela djeca u Hrvatskoj. Poslije tri uzastopna boravka u kampu, uspjesi daljnjeg liječenja takve djece su izrazito bolji prema podacima o svakodnevnom liječenju, radnoj sposobnosti te duljini života takve djece.
Organizacija ovakvog kampa je izuzetno zahtjevna, a troškovi boravka su, uz sva naša nastojanja, sve veći. Zato se zahvaljujemo i pozdravljamo ovu akciju Medical Inertrada- Ureda za promidžbu Roche Diagnostics.
[url="#"]
Diabetes.hr
[/url]

Pošalji prijatelju na email

Komentari