08.03.2004.
Pošalji prijatelju na email
Komentari
Povezani članci

DVOSTRUKI UČINAK PROTEINA SIRUTKE
Uzimanje proteina sirutke prije jela pomaže u kontroli dijabetesa tipa 2

Ela Lučić

ZAPADNJAČKA PREHRANA KAO ČIMBENIK RIZIKA
Uloga prehrane u regulaciji upalnih bolesti

Ela Lučić

REZULTATI NOVOG ISTRAŽIVANJA
Niske razine NAD+ povezane s anemijom kod žena

Ela Lučić

ŽENE U SREDIŠTU PAŽNJE
Pravilnom prehranom protiv gubitka sluha

Vitaminoteka

UTJECAJ NA SASTAV CRIJEVNOG EPITELA
Kako crijevna mikrobiota utječe na aktivnost crijeva?

Antonia Vlašić
univ.bacc.nutr.

NOVA SAZNANJA
Koja je uloga epigenetike u razvoju ovisnosti o hrani?

Antonia Vlašić
univ.bacc.nutr.

NEGATIVNI UČINAK PRETJERANOG UNOSA PROLINA
Utječe li aminokiselina prolin na rizik od depresije?

Antonia Vlašić
univ.bacc.nutr.

POTENCIJALNA POMOĆ KOD ULCEROZNOG KOLITISA
Što je 4-SURE dijeta?

Antonia Vlašić
univ.bacc.nutr.

POVEZANOST MAGNEZIJA I VITAMINA D
Može li magnezij poboljšati status vitamina D?

Ružica Vukadin
univ.bacc.nutr.

REZULTATI NOVOG ISTRAŽIVANJA
Utjecaj vitamina C na rizik od smrtnosti

Antonia Vlašić
univ.bacc.nutr.

POVEZANOST VITAMINA D, B12 I FOLATA
Zašto je važno mjeriti razine vitamina B12 i folata u djece s nedostatkom vitamina D?

Ružica Vukadin
univ.bacc.nutr.

POMOĆ U UBLAŽAVANJU OŠTEĆENJA MIŠIĆA
Vitamin E za oporavak mišića nakon tjelesne aktivnosti

Antonia Vlašić
univ.bacc.nutr.

KOMBINACIJA PROBIOTIKA I INZULINSKE TERAPIJE
Probiotici pospješuju liječenje šećerne bolesti tip 1

Ružica Vukadin
univ.bacc.nutr.

PREEKLAMPSIJA JE OZBILJNO STANJE
Mediteranska prehrana smanjuje rizik od preeklampsije

Antonia Vlašić
univ.bacc.nutr.

PREDNOSTI REDOVITE KONZUMACIJE ČAJA
Može li ispijanje čaja smanjiti rizik od karcinoma mokraćnog mjehura?

Ružica Vukadin
univ.bacc.nutr.