Datum objave: 30. 11. 2019.

Biorela® je za vaše mališane pripremila zimsko pakiranje Biorele® Choco Multi Kids s 4 prutića više! Pakiranje je u obliku adventskog kalendara kako bi svakodnevno uzimanje omiljene čokoladice bilo još praktičnije.

Biorela® Choco Multi Kids - jedini dječji multivitamin s dobrim* bakterijama u obliku čokolade

O blagodatima umjerene konzumacije čokolade zna se puno. No jeste li znali da je čokolada izvrstan dom za dobre* bakterije, pruža im optimalnu stabilnost i bolje preživljavanje u probavnom sustavu?

Biorela® Choco Multi Kids jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre* bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju! Biorela® Choco Multi Kids stoga je idealno rješenje za snažan imunitet djece te njihov pravilan rast i razvoj.

Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vitamina, uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju i rast djece te normalan kognitivni razvoj, kao i dvije kulture dobrih* bakterija, potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Biorela® Choco Multi Kids – Broj 1 za zdravlje djece!**

www.biorela.hr

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

**prema podacima IQVIA 2018.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, biorela choco,

Komentari