Datum objave: 15. 11. 2021.

Kutak posvećen zdravlju u BIPI tijekom studenog potvrđuje kako je ona idealna destinacija za kupnju svih proizvoda koji utječu na cjelokupno zdravlje

Studeni je u BIPI posvećen zdravlju, a sve kupce u poslovnicama čeka zdravi kutak s proizvodima za prirodno jačanje imuniteta, ljepotu, dom, slatkiši bez šećera i mnogi drugi proizvodi koji pridonose očuvanju i prirodnoj zaštiti svih nas.

Suvremeni način života koji je pretežito sjedilački uz smanjeno kretanje i konzumaciju nezdravih namirnica dovodi do povećavanog rizika za razvoj bolesti. Zdrave navike razvijamo tijekom cijelog života, a BIPA je pripremila široku ponudu proizvoda za održavanje prirodne ravnoteže koji nam u tome mogu pomoći.

Zdravi kutak nalazi se u svim poslovnicama od 01. do 30. studenog, u njemu se mogu pronaći proizvodi različitih kategorija za zdravlje, prehranu i osobnu njegu svih nas, ali i održavanje doma.

„Najnoviji pokazatelji navika hrvatskih kupaca potvrđuju da su se bio, eko i organic proizvodi našli su u košaricama čak 1,22 milijuna njih što je porast od 19% u odnosu na godinu prije prema podacima GfK. BIPA je mjesto na kojem se sve potrebe kupaca uvijek mogu zadovoljiti, a prateći globalne trendove želja nam je i dalje proširivati asortiman u segmentu proizvoda zdrave hrane i prirodne kozmetike.“ izjavila je Saška Hitner, rukovoditeljica nabave u BIPI.

U zdravom kutku nalazi se sve potrebno za održavanje zdravlja u svakom obliku, a uz kupnju BI LIFE vitamina i dodataka prehrani u iznosu većem od 100 kn BIPA je osigurala dar svim kupcima - praktičnu i ekološku platnenu torbu za kupovinu koja je korisna za nas, ali i dobra za našu planetu.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: Bipa, Promo, zdrave navike,

Komentari