Datum objave: 22. 10. 2020.

Probava hrane je složen proces koji nam omogućuje da iz hrane iskoristimo sve vrijedne nutrijente i sastojke potrebne za dovoljno energije i dobro zdravlje.

Kada probava nije kakva bi trebala biti dolazi do pojave različitih smetnji koje, između ostalog, negativno utječu na kvalitetu života.

Ako vas muče simptomi poput nadutosti, vjetrova, bolova i neugode u trbuhu, težine u želucu, konstipacije ili proljeva, uzmite Nutripharm® IBS Formulu.

Sinergija aktivnih sastojaka

Nutripharm® IBS Formula je medicinski proizvod koji sadrži djelomično hidroliziranu guar gumu (topivo prirodno vlakno) i simetikon – aktivne sastojke formulirane u praktičan i ukusan oblik vrećica s tekućinom za direktnu primjenu. Guar guma i simetikon sinergijski djeluju u liječenju simptoma povezanih sa sindromom iritabilnog crijeva kao što su promjene ritma stolice – zatvor i proljev te nadutost, vjetrovi i bolovi u trbuhu.

IBS Formula učinkovito smanjuje simptome IBS-a – zatvor, proljev, nadutost, vjetrove i bolove

Guar guma je biljno vlakno velikog kapaciteta vezanja vode, poput spužve, te na taj način pomaže u smanjenju simptoma iritabilnog crijeva. Kod zatvora, guar guma navlači vodu povećavajući volumen i smanjujući tvrdoću stolice. Kod proljeva, guar guma veže suvišnu vodu u crijevu te na taj način pomaže formiranju čvršće stolice. Zahvaljujući prebiotskom učinku, guar guma također pomaže u obnovi normalne crijevne mikrobiote. Dodatak simetikona pomaže u eliminaciji crijevnih plinova čime pomaže u smanjenju nadutosti i boli u trbuhu.

IBS Formula je sigurna i dobro podnošljiva

Djelomično hidrolizirana guar guma i simetikon sigurni su za korištenje. U dozama potrebnim za terapijski učinak ozbiljne nuspojave nisu zabilježene.

IBS Formula je jednostavna za uzimanje

Tekućina ugodnog okusa kruške može se koristiti samostalno ili pomiješana s napitcima i/ili hranom. Uzima se jedna vrećica dnevno, a po potrebi se doza može povećati na dvije vrećice dnevno. Svaka kutija sadrži 10 vrećica od 30 ml.

Učinak IBS Formule ostaje vidljiv i nakon prestanka uzimanja

Preporučeno trajanje uzimanja proizvoda je četiri tjedna, no učinak se zadržava i do više mjeseci nakon terapije.

Za više informacija nazovite besplatni info telefon 0800 301 302 radnim danom od 9 do 16 sati ili posjetite www.nutripharm.hr

U ljekarnama potražite akcijsko pakiranje 1+1!

IBS Formula voli vaš trbuh :)

Pošalji prijatelju na email

Komentari