Datum objave: 04. 11. 2019.

Danas na tržištu možemo pronaći probiotičke pripravke u različitim oblicima – tablete, kapsule, prahovi, bomboni ili pak oblici za žvakanje. Ono što proizvođačima predstavlja najveći izazov jest da probiotičke vrste u pripravku uspješno dospiju do tankog i debelog crijeva bez da ih prethodno uništi želučana kiselina.

Kapsule i specijalne praškaste formule općenito se smatraju najučinkovitijim oblicima. Opsežni pregledi studija ukazuju na neupitnu prednost probiotičkih pripravaka s više sojeva u usporedbi s pripravcima koji sadrže samo jedan soj bakterija. Proizvod koji ima važno mjesto u brojnim gastrointestinalnim tegobama je zaštićena mješavima 8 sojeva (Vivomixx®).


 

Vivomixx® MICRO u jednoj kapsuli sadrži čak 10 milijardi probiotičkih bakterija i predstavlja koncentriranu probiotičku fomulaciju koja brzo i djelotvorno vraća ravnotežu crijevne mikroflore. 

Ovaj visokokvalitetni probiotički pripravak sadrži mješavinu 8 različitih sojeva živih bakterija:

  • Streptococcus thermophilus DSM 24731,
  • rod Bifidobacterium (B. breve DSM 24732, B. longum DSM 24736, B. infantis DSM 24737)
  • rod Lactobacillus (L. acidophilus DSM 24735, L. plantarum DSM 24730, L. paracasei DSM 24733, L. delbrueckii subsp. bulgaricus DSM 24734).

Vivomixx® MICRO kapsule idealan su odabir probiotika uz terapiju antibioticima.

Uzima se jedna kapsula na dan s čašom vode ili se sadržaj kapsule može umiješati u vodu ili jogurt. Vivomixx® MICRO kapsule dolaze u praktičnom staklenom pakiranju, a mogu se čuvati do 6 mjeseci na sobnoj temperaturi (do 25 °C) bez posljedica na kvalitetu proizvoda.

Proizvod ne sadrži GMO, gluten, laktozu, soju, konzervanse i umjetna sladila.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: vivomixx,

Komentari