Datum objave: 01. 12. 2022.

Iz Nutripharma® stižu multivitamini i C vitamin za djecu kao podrška njihovom zdravom i veselom odrastanju. Nutripharm® gummies vitamine koji su njamis prihvatit će svako dijete – osvojit će ih ugodan okus naranče i maline te veseli oblici i boje medvjedića prepunih vitamina i minerala.

Iako prednost valja dati raznovrsnoj i zdravoj prehrani bogatoj hranjivim tvarima primarnima za dječji razvoj, ponekad mogu biti potrebni i dodatni mikronutrijenti u obliku vitaminskih i mineralnih dodataka prehrani.

Spomenuto je izrazito važno za roditelje djece čija je prehrana prilično izazovna budući da ponekad djeca ne žele prihvatiti određene namirnice ili imaju smanjenu želju za hranom i nedostatak apetita.

Vodeći se time stvorena su dva proizvoda: Nutripharm® Multi gummies i Nutripharm® Vitamin C gummies koji u dozama prilagođenim djeci služe kao potpora njihovom rastu i razvoju, a i veliki su saveznici imuniteta djece.

Bez želatine i umjetnih boja - a i djeca ih vole

Nutripharm® gummies dolaze u dva oblika, kao Nutripharm® Multi gummies i Nutripharm® Vitamin C gummies.

Ugodnog su voćnog okusa i zanimljivog dozirnog oblika - u obliku neodoljivih medvjedića. Veseli medvjedići sadrže samo prirodne voćne arome, a djeca ih vole i rado uzimaju.

Iako podsjećaju na gumene bombone, prilikom njihove izrade nije korištena želatina.

Kao tvar za želiranje korišten je pektin biljnog podrijetla. Oba proizvoda formulirana su s prirodnim bojama i aromama, bez glutena, umjetnih boja, konzervansa i sladila, a pogodni su i za vegetarijance.

Nutripharm® Multi gummies

Vaši mališani tijekom odrastanja, igre, učenja i istraživanja svijeta troše i više energije, a time i vitamina i minerala.

Nutripharm® Multi gummies sadrži 10 vitamina i minerala, uključujući vitamin D koji pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece te je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju, mineral jod koji je potreban za normalan rast djece te kolin i inozitol koji su dio moždanih ovojnica i svih stanica u tijelu.

Multi gummies s okusom maline pomaže djeci tijekom intenzivnog rasta kada su organizmu potrebne dodatne hranjive tvari i potpora imunološkom i živčanom sustavu, razvoju kostiju i mozga.

Nutripharm® Vitamin C gummies

Nutripharm® Vitamin C gummies sadrži preporučenu dnevnu dozu vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Kada je djetetu i roditeljima potrebna potpora imunitetu, u spas stižu veseli medvjedići koji će kroz zabavu učiniti ono najvažnije - zaštititi zdravlje mališana i pružiti im dovoljnu količinu C vitamina u situacijama kada im je potreban.

Ugodan okus naranče i vesela žuta boja medvjedića, razlog su zbog kojeg će dijete odmah prihvatiti svoju dozu C vitamina.

Za koga su gummiesi?

Nutripharm® gummiesi namijenjeni su djeci od treće godine, a mogu ih koristiti i odrasli. Naš prijedlog: kušajte ih zajedno! Podarit će vam potrebnu energiju koja roditeljima uvijek pomalo nedostaje. Za to će se pobrinuti sadržani vitamini poput vitamina B3, B5, B6, B12, folne kiseline i vitamina C koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Preporučena dnevna doza je jedan medvjedić na dan, a djeca starija od 12 godina i odrasli mogu uzimati jedan do dva medvjedića dnevno.

Nutripharm® gummies nadopunit će mališanima nutrijente koje nisu uspjeli unijeti putem prehrane. Također, Nutripharm® gummies bit će odlično rješenje za nadopunu vitamina i minerala u zimsko vrijeme te prilikom uključivanja djeteta u školu ili vrtić.

Razveselite dijete s Nutripharm® gummiesima! Osim što su veselog oblika i ugodnog okusa, bit će podrška djetetovom rastu, razvoju i imunitetu. Uz vitamine i minerale za zdrav rast i razvoj te snažan imunitet, dijete se može posvetiti vrtićkim i školskim obvezama te ostvarenju boljeg uspjeha u školi.

Pošalji prijatelju na email

Komentari