Datum objave: 09. 05. 2023.

Tenisice su danas dostupne u toliko mnogo različitih modela i varijanti da se ponekad može činiti vrlo teškim pronaći one koje će idealno odgovarati vašim potrebama. No, usprkos tolikom izboru u pravilu se odlučujemo za više-manje iste velike brendove i modele, a rijetko kada istražimo ponudu manje poznatih brendova. Upravo zato smo odlučili pogledati kakve tenisice nude manje poznati brendovi.

Za što točno tražite tenisice?

Ako tražite tenisice za lagane poslijepodnevne šetnje i druženja s prijateljima u gradu, tada vam na prvom mjestu treba biti udobnost same tenisice, ali i njezin estetski izgled kako bi se savršeno uklapala u vaše omiljene modne kombinacije. No, i u ovoj je situaciji dobra ideja istražiti ponudu manje poznatih brendova koji će vam omogućiti da pronađete nešto unikatno i tako se istaknete u masi.

U slučaju da tražite tenisice za neku određenu fizičku aktivnost, tada je najbolje detaljno istražiti ponudu svih dostupnih modela kako biste bili sigurni da ste pronašli one koje će vam najbolje odgovarati.

Tražite li nešto za trčanje?

Bez obzira na to jeste li tek otkrili čari trčanja ili ste već dugogodišnji gorljivi zagovornik ove prekrasne sportske aktivnosti, sigurno dobro znate da su u trčanju najvažnije kvalitetne tenisice, neovisno o tome trčite li po cesti, prirodi ili se pak bavite atletikom. Jedne od najkvalitetnijih vrsti tenisica za trčanje i slične aktivnosti za nesumnjivo Mizuno tenisice za trčanje koje će vašim stopalima pružiti savršenu razinu udobnosti i potpore, što će vam osigurati kvalitetno i zdravo trčanje. Mizuno je japanska kompanija utemeljena davne 1906. godine, a danas nudi cijeli asortiman odjeće, obuće i opreme za najrazličitije sportove, od čega sve ima jedan zajednički nazivnik: vrhunska kvaliteta i izdržljivost.

Ili ipak nešto za nogomet?

Ako vam je nogomet samo povremena zabava s prijateljima iz susjedstva, tada vam je za njega potrebna samo lopta i slobodno vrijeme. U slučaju pak da nogomet ipak shvaćate malo ozbiljnije, tada sigurno dobro znate da se bez kvalitetnih kopački ne možete ni upuštati u igru. Naravno, odabir odgovarajućih kopački prvenstveno ovisi o terenu na kojem igrate: na travnatom terenu, umjetnoj travi ili pak u dvorani na parketu.

Jedna od kompanija koja u svojoj bogatoj ponudi sportske obuće ima i vrhunske kopačke za sve vrste terena je New Balance. New Balance kopačke dostupne su u zbilja raznovrsnim varijantama među kojima ćete vrlo jednostavno pronaći one koje će idealno odgovarati vašim nogometnim potrebama.

Osim modela prema vrsti podloge na kojoj ćete igrati, možete birati i među različitim načinima vezanja, ali i među modelima bez vezica. Ovi su nešto viši, a zahvaljujući elastičnom materijalu na tom povišenom dijelu, kopačka će savršeno prianjati uz vaš gležanj i stopalo.

Na kraju, možete birati i među raznovrsnim bojama, od potpuno bijelih i crnih modela do onih u vedrim bojama, zahvaljujući čemu ćete vrlo jednostavno pronaći one koje će idealno odgovarati boji vaše sportske momčadi.

Pošalji prijatelju na email

Komentari