Datum objave: 22. 09. 2020.

Zašto je baš havajska spirulina superiorna mikroalga za neprobojan imunitet?

Hranjena je jakom prirodnom havajskom sunčevom svjetlošću, čistim svježim zrakom i havajskom vodom filtriranom u lavi. Stoga obiluje nutrijentima poput vitamina A, C, E i D te željeza pa ne čudi da je već dvadesetak godina jedan od omiljenih prirodnih dodataka prehrani u Hrvatskoj.

Havajsko sunce u bočici

Havajska spirulina prima sunčevu svjetlost 12 mjeseci godišnje. Nakon više od 35 godina neprekidnog uzgoja na obali Kona, na jakom havajskom suncu, evoluirala je u nutritivno superioran soj te je najhranjivija među spirulinama. Za snažan imunitet napunite se vitaminima A, C, E i D iz prirodnog i cjelovitog izvora s Havaja.

Biosigurna zona

Nutrex Hawaii je jedina farma mikroalgi koja se nalazi u tzv. biosigurnoj zoni koja zabranjuje korištenje štetnih pesticida, herbicida i GMO-a. Na njihovoj farmi nema onečišćenja vode niti uzrokuju erozije tla. Takva snažna spirulina osim što pozitivno utječe na imunitet, čisti organizam od toksina u krvi čime ubrzava oporavak.

100% pitka voda

Spirulina, kao i ostali Nutrex proizvodi uzgajaju se sa 100% pitkom vodom koja se donosi iz prastarog vodonosnika Velikog otoka. Nakon što se prirodno filtrira kroz stijenu lave, ovo je najsvježija voda koju možeš zamisliti. Kako bi se minimizirao vodeni otpad i vratile esencijalne hranjive tvari u ribnjake, većina svježe vode se reciklira i vraća u ribnjak za sljedeći ciklus uzgoja. Ovaj postupak pridonosi stvaranju najhranjivije spiruline na svijetu.

Čista voda oceanskih dubina

U vodi u kojoj se uzgaja Havajska spirulina, dodaje se 5% čiste oceanske vode s dubine od 600 metara. Ona je zaslužna za bogatstvo minerala u spirulini. Željezo, cink, selen i vitamin B12 napunit će vas energijom i osnažiti za sve izazove s kojima se susrećete.

Hladno sušenje

Metoda hladnog sušenja razvijena u Nutrex Hawaii sprječava oksidaciju i oštećenja karotenoida, enzima i drugih osjetljivih nutrijenata koja se događaju pri drugim standardnim metodama sušenja. Što to znači za nas? Dobivamo nutritivni sadržaj u koji se možemo pouzdati. A efikasna ambalaža jamči nam da spirulina do nas stiže svježa kao što je bila i na dan žetve!

Havajsku spirulinu potražite u svim bio&bio trgovinama i na www.biobio.hr

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: bio&bio, dodatak prehrani, spirulina,

Komentari