Datum objave: 04. 09. 2023.

Koliko sunca je previše sunca? Dovoljno je napomenuti da je do 90% starenja kože izazvano upravo suncem.

Ispod preplanulog ljetnog tena koji se smatra zdravim često se skrivaju neujednačen ten i hiperpigmentacija, a koža postaje vidljivo dehidrirana i suha. Za ove estetske probleme je dovoljno čak i samo nekoliko sati dnevne izloženosti UV zračenju.

Fraktal beauty posebnu pozornost posvećuje upravo regeneraciji kože od oštećenja koja je izazvalo izlaganje sunčevim zrakama. U post-ljetnoj sezoni spas donosi Recovery Duo u kojemu su moćni uljni serum Winnow Detox Oil i inovativni Lucent Serum.

Winnow Detox Oil je lagano ulje za lice koje omogućuje detoksikaciju stanica kože. Moćno djeluje na staničnu regeneraciju uz pomoć Niacina. Zbog dodatka mentola neće biti uobičajenog vala vrućine u koži što je posebna inovacija osmišljena za kožu u menopauzi koja je možda već izložena valunzima. Rezultati djelovanja Winnow uljnog seruma su zapanjujući. Dokazano djeluje na oporavak kože od UVA/UVB zračenja za čak 104% i na oporavak stanica kože od atmosferskog onečišćenja za čak 61%.

Regeneracija kože je potrebna licu, ali i području dekoltea kojega često zaboravljamo iako je koža vrata i dekoltea također izložena intenzivnom ljetnom suncu. Nanosi se prije spavanja jer se koža tijekom noći prirodno regenerira.

Lucent Serum je višenamjenski lagani koncentrat visoke učinkovitosti. Sprječava oksidativni stres kože uzrokovan HEV svjetlom (plavim svjetlom) za 35% i hiperpigmentaciju uzrokovanu plavim svjetlom za 22%. Aktivni sastojci su ekstrakt bušinovke koji sprečava propadanje kolagena kod izloženosti HEV svjetlu, melanin koji upija HEV svjetlo i ekstrakt divizme koji je prvi prirodni aktivni kozmetički sastojak koji HEV svjetlo odbija i time koži daje prirodni blistavi efekt. Esktrakt mrkve, beta karoten i ulje sjemenki mrkve pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i ujedno apsorbiraju HEV svjetlo.

Inovativni Lucent Serum ujedno djeluje i kao lagano tonirana krema i zahvaljujući karotenoidima pomaže u zadržavanju preplanulog tena. Prednost mu je što kožu tonira i ujednačava ten i bez dodatnog korištenja pudera.

Proizvodi brenda Fraktal beauty su nastali kako bi olakšali simptome menopauze na koži, no namijenjeni su svima koji žele koristiti inovativne i proizvode čija je djelotvonost klinički dokazana.

Fraktal beauty proizvodi su dostupni putem web shopa https://fraktalbeauty.hr/ te u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: Fraktal beauty,

Komentari