Vitaminoteka

Datum objave: 27. 12. 2017.

Knjiga doc.dr.sc. Darije Vranešić Bender razotkriva kemiju hrane u vašoj kuhinji.

Hrana o nama govori puno više nego što mislimo. A ponekad i nego što želimo. U izboru jela i načinu njegove pripreme zrcali se naš cjelokupan odnos prema društvu i prema nama samima. Zato hrana zaslužuje naše znanje i ljubav – osnovna je poruka  knjige Darije Vranešić Bender “Priče o hrani”, koja se čita poput najboljeg krimića, i u jednom zalogaju.

Prošli smo tjedan prenijeli dio knjige koji otkriva razloge zašto su neki pojedinci skloni prejedanju te organizirali darivanje 5 knjiga Priče o hrani:od mesa do moussea.

Donosimo imena 5 sretnika koji su točno nabrojali kategorije koje opisuju razloge prejedanja, a koji uključuju socijalne, emocionalne, situacijske i fiziološke razloge te nedostatak samopouzdanja i koji će na svoju kućnu adresu dobiti primjerak knjige:

1.Matilda Tandara
2.Ivona Hanžić
3.Mirjana Tadić
4.Petra Križan
5.Lucija Hok

Čestitamo sretnim dobitnicima!

 

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: darivanje, priče o hrani,

Komentari