Knjiga doc.dr.sc. Darije Vranešić Bender razotkriva kemiju hrane u vašoj kuhinji.
Hrana o nama govori puno više nego što mislimo. A ponekad i nego što želimo. U izboru jela i načinu njegove pripreme zrcali se naš cjelokupan odnos prema društvu i prema nama samima. Zato hrana zaslužuje naše znanje i ljubav – osnovna je poruka knjige Darije Vranešić Bender “Priče o hrani”, koja se čita poput najboljeg krimića, i u jednom zalogaju.
Prošli smo tjedan prenijeli dio knjige koji otkriva razloge zašto su neki pojedinci skloni prejedanju te organizirali darivanje 5 knjiga Priče o hrani:od mesa do moussea.
Donosimo imena 5 sretnika koji su točno nabrojali kategorije koje opisuju razloge prejedanja, a koji uključuju socijalne, emocionalne, situacijske i fiziološke razloge te nedostatak samopouzdanja i koji će na svoju kućnu adresu dobiti primjerak knjige:
1.Matilda Tandara
2.Ivona Hanžić
3.Mirjana Tadić
4.Petra Križan
5.Lucija Hok
Čestitamo sretnim dobitnicima!