Datum objave: 07. 02. 2023.

Jedna od čestih zabluda jest da o zaštiti kože više trebamo misliti tijekom ljetnih mjeseci. Svjesni štetnosti UV-zraka oboružavamo se dodacima prehrani i zaštitnim kremama s visokim SPF zaštitnim faktorima.

A zimi? Eventualno posežemo za hranjivim kremama, i ne razmišljamo o dodacima prehrani namijenjenim ljepoti i zaštiti kože, našeg najvećeg organa. A prava istina je da hladnoća, vjetar, nagle temperaturne promjene te boravak u zatvorenim prostorima uzrokuju pojačano isušivanje, a ponekad i jača oštećenja kože. Osim toga, UV zračenje koje sunce emitira prisutno je tijekom cijele godine, stoga je kožu potrebno jednako štititi i u zimskim i u ljetnim mjesecima. Zanimljiv je podatak kako naša koža stvara 200 milijuna stanica na sat zbog čega je važno da naš najveći organ adekvatno opskrbimo esencijalnim hranjivim tvarima kako bi se ovaj proces odvijao glatko.

Znanstvenici iz tvrtke Advanced Nutrition Programme™ osmislili su Skin Moisture IQ, pametni sustav suplementacije utemeljen na znanstvenim spoznajama. Suvremena formula s hijaluronom, ceramidima, omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, vitaminima A i D te modernim multivitaminskim kompleksom raspoređena je u pet inteligentnih kapsula smještenih u zasebne pretince dostatne za 28 dana korištenja.

Što sadrži Skin Moisture IQ?

• Skin Moisture Lock™ jedinstveni je all-in-one dodatak prehrani koji kombinira teško spojivo: hijaluronsku kiselinu i ceramide iz kvalitetnog ulja pšenice. Hijaluronska kiselina djeluje iznutra prema van, dok ceramidi djeluju izvana prema unutra.

• Skin Omegas+ u dvije kapsule sadrži harmoničnu kombinaciju pročišćenih omega-3 kiselina iz ribljeg ulja, omega-6 kiseline iz ulja žutog noćurka te vitamin A. Sadrže premium, visokopročišćeno omega-3 riblje ulje te omega-6 ulje žutog noćurka. Skin Omegas+ kapsule su lako probavljive i ne stvaraju težinu u želucu.

• Skin Vit A+ osigurava vitamine A i D Vitamin A ključan je za zdravlje kože te nosi epitet vitamina mladosti. Potiče obnovu stanica dajući koži elastičnost i čvrstoću, gladak i zategnut izgled. Skin Vit A+ vitaminski dodatak prehrani prikladan za sve tipove kože, obogaćen vitaminom D koji jača obrambeni sustav kože.

• Skin Vitality je pametna multivitaminska formula koja sadrži ukupno 28 nutrijenata tvari u praktičnoj kapsuli.

Za koga je namijenjen Skin Moisture IQ?

Skin Moisture IQ prikladan je za sve tipove kože, naročito za suhu i dehidriranu kožu oštećene barijere i/ili smanjenog volumena, kao i za one koji često dolaze u kontakt s agresivnim supstancama poput dezinfekcijskih sredstava. Posebno je blagotvoran u zimskim mjesecima kad je zbog hladnoće koža izložena većem stresu i namijenjen koži kojoj nedostaje vlage i prirodnog sjaja.

Sinergijom dragocjenih sastojaka ovaj inovativni sustav doprinosi održavanju zdravlja kože. Skin Moisture IQ ne sadrži suvišne i potencijalno štetne sastojke poput glutena, umjetnih bojila i pojačivača okusa. Uzima se jedna doza (5 kapsula) odjednom uz glavni obrok, a za optimalne rezultate preporučuje su uzimati tri mjeseca.

Pošalji prijatelju na email

Komentari