Vitaminoteka

Datum objave: 10. 01. 2023.

Jeste li znali da su vaše crijevo i koža povezani? Naime, nova su istraživanja pokazala da za čistu i zdravu kožu naša crijeva moraju biti sretna i zdrava. Drugim riječima, zdrava koža počinje sa zdravljem naših crijeva. U našim crijevima žive trilijuni bakterija koje se nazivaju zajedničkim nazivom mikrobiom.

Mikrobiom je toliko važan da se naziva i potpornim organom jer igra nekoliko ključnih uloga u promicanju nesmetanog svakodnevnog rada ljudskog tijela. Korisne bakterije koje nastanjuju naše crijevo proizvode mnoge korisne tvari poput vitamina, hormona, enzima i masnih kiselina, a određeni mikroorganizmi svojim radom mogu promicati zdravlje kože.

Stručnjaci za istraživanje i razvoj iz tvrtke Advanced Nutrition Programme™ osmislili su novi proizvod naziva Skin Clear Biome ™ s četiri vrste ključnih mikroorganizama i cinkom koji ciljano djeluju na zdravlje kože uspostavljajući ravnotežu u crijevima.

Kvasac Saccharomyces boulardii i bakterije Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus helveticus i Lactobacillus paracasei i cink zajedno se bore protiv nepravilnosti na koži, stresa i znakova iritacije kože, akni, prekomjerne proizvodnje sebuma i hiperkeratoze.

Jednostavna, a moćna kombinacija 5 milijardi korisnih mikroorganizama u sinergiji s cinkom djeluje iznutra pomažući ujednačiti i pročistiti ten stvarajući na koži prirodnu barijeru i jačajući imunitet kože kako bi se lakše obranila od upale.

Ova pametna formulacija sadrži visokovrijedne sastojke zapakirane u kvalitetnu kapsulu biljnog porijekla koja osigurava postojanost sastojaka sve do dolaska u crijevo gdje su potrebni. Skin Clear Biome ™ ne sadrži suvišne i potencijalno štetne sastojke poput glutena, umjetnih bojila i okusa. Uzima se jedna kapsula dnevno s obrokom, a pakiranje sadrži ukupno 60 kapsula.

Tim znanstvenika koji stoji iza ove inovativne formulacije proveo je istraživanja koja su pokazala da kod korisnika nakon 8 tjedana korištenja Skin Clear Biome ™ koža na području lica, prsa, leđa i vrata postaje čišća i zdravija, a osjećaj zadovoljstva vlastitom kožom i samopouzdanje korisnika raste.

Laboratorijsko mjerenje specijalnom opremom pokazalo je da unos Skin Clear Biome ™ nakon 8 tjedana kod ukupno 14 ispitanika dobi između 19 i 40 godina dovodi do smanjenja proizvodnje sebuma za:

  • 42% na području čela
  • 32% na području nosa
  • 28% na području brade

Rezultati klinički validiranog upitnika za samoprocjenu pokazuju da je:

  • 74% ispitanika prijavilo čišću kožu s manje nepravilnosti
  • 74% ispitanika osjetilo pozitivne promjene u probavi
  • 71% ispitanika zaključilo da ima ljepšu kožu
  • 64% ispitanika primijetilo da im se koža manje masti
  • 64% ispitanika zabilježilo rjeđu pojavu nesavršenosti na koži
Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: ANP, Koža, mikrobiota, Skin Clear Biome,

Komentari