Datum objave: 18. 07. 2022.

Naslov ovog članka san je svakog kupca, no ne mora ostati samo na snu. Kaufland, Lidl i Plodine opravdano su vodeći trgovački lanci u Hrvatskoj, te uz njihovu garantirano kvalitetnu ponudu i konkurentne cijene nikad nećete pogriješiti. Ovotjedni katalog Kaufland, Plodine i Lidl nalaze se na portalu Kaufino, uz koji ćete najlakše naći povoljne ponude s visokim standardom kvalitete, koji ostaje isti i kod ostatka asortimana trgovina u pitanju.

Garantirana vrhunska kvaliteta sa poznatim Kaufland brendom K-Classic 

Traženje savršenog proizvoda u moru različitih robnih marki zna biti kompliciran zadatak. Osim uz već spomenuti katalog Kaufland, kojeg uvijek možete naći na Kaufinu, ovaj česti problem možete riješiti traženjem brenda K-Classic u trgovini Kaufland, koji ćete prepoznati po bijelom kutku s crvenim logotipom. Uz K-Classic imate na raspolaganju više od 2000 proizvoda, kao što su riža, ulje, brašno ostale esencijalne namirnice, te mnogi drugi. Vrijedi i spojiti traženje u katalogu s biranjem točne marke, jer najrecentniju ponudu proizvoda K-Classic nudi upravo katalog Kaufland na Kaufinu. K-Classic nije jedini način kako se Kaufland izdvaja od drugih trgovina. Kaufland nagradna igra “Kaufland Card” nudi mogućnost osvajanja pozamašnih novčanih nagrada svakome tko koristi kreditnu karticu pri plaćanju. Kaufland Hrvatska možete naći na više od 45 mjesta, na primjer Kaufland Zagreb na čak 13 mjesta u samom gradu, kao i Kaufland trgovine u Splitu, Osijeku, Zadru, Rijeci i velikom broju drugih gradova i naselja.

Lidl ima ono što drugi nemaju, bez žrtvovanja niskih cijena

Lidl je posebna trgovina, po tome što ima vrlo jedinstvenu ponudu proizvoda, uz iznimnu kvalitetu i povoljnu cijenu. Svaki tjedan u Lidlu možete naći različitu ponudu hrane, pića i ostalog iz raznih dijelova svijeta, kao što su Južna Amerika, SAD, Kina, Italija itd. Uz Lidl katalog novi i jedinstveni proizvodi, kojih Lidl ima mnoštvo svaki tjedan, lakši su za pronaći. Svi Lidlovi novi katalozi nalaze se na stranicama Kaufino, kao i Lidl katalozi svih prijašnih tjedana, radi inspiracije za vašu iduću tjednu kupovinu. Ako se pak nađete na odmoru i trebate obaviti kupovinu za roštilj ili ljetnu zakusku, Lidl je također uz vas. Lidl Rovinj, Pula, Crikvenica, Split, Zadar i trgovine u svim drugim većim primorskim.središtima stoje vam na raspolaganju. 

Svježe i domaće voće i povrće uz katalog Plodine

Kupovati svježe prehrambene proizvode zna biti vrlo delikatno. Nerijetko je voće i povrće koje kupujemo upitne kvalitete i podrijetla, a leži na polici tjednima. Uz Plodine, takvi problemi ne moraju vas moriti. Plodine katalog najsigurniji je način nalaženja svježe zdrave i zelene hrane, i velikog izbora drugih proizvoda iz domaće proizvodnje, kao što su peciva, mesni proizvodi, kisela i konzervirana hrana i ostalo. Uz Plodine novi katalog svi ovi proizvodi i više te ostale pogodnosti koje Plodine nudi lako su dostupni, posebno ako koristite Kaufino. Kaufino naime na svojim stranicama nudi ovotjedni katalog Plodine. Novi katalog Plodine uvijek sadrži velik broj akcija Plodine ažuriranih svaki tjedan, tako da definitivno posjetite Kaufino kako biste mogli iskoristiti akcije koje Plodine nudi na vrijeme bilo to domaće voće i povrće, ili bilo što drugo što trebate.

Pošalji prijatelju na email

Komentari