Petra Vlak

Datum objave: 04. 11. 2019.

Složenog naziva, ali vrlo jednostavnog sastava, plazmolizirani biljni kvasac potpuno je prirodan i popularan dodatak prehrani, posebice u švicarskim obiteljima, budući da u toj zemlji ima dugu tradiciju proizvodnje. Iz Švicarske se plazmolizirani kvasac proširio po svim kontinentima i ušao u brojne domove, pa tako i naše. 

Po čemu su proizvodi Strath® obitelji jedinstveni?

  1. 100% prirodni dodatak prehrani.
  2. Svi proizvodi su bez glutena, laktoze, dodanog šećera te sastojaka životinjskog podrijetla.
  3. Strath® poboljšava ukupan unos vitalnih tvari dobivenih iz prehrane.
  4. Namijenjeni su svim dobnim skupinama od navršene 1. godine (djeci, odraslima, trudnicama i dojiljama, sportašima i osobama starije dobi).
  5. Švicarski proizvod s više od 58 godina tradicije i oznakom švicarske kvalitete.
  6. Učinkovitost je dokazana s preko 35 provedenih znanstvenih istraživanja.
  7. Vrhunska kvaliteta i dokazana učinkovitost su baza velikom povjerenju, što je velika prednost Strath® proizvoda.

Strath Vitality s magnezijem rješenje je proljetnog umora

Strath Vitality prva je novost u Strath obitelji. Strath original tabletama dodan je prirodni magnezij iz mora. Dodani magnezij, uz sve navedene blagodati originalnog proizvoda, doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji te funkciji živčanog sustava. Osim toga, magnezij doprinosi i ravnoteži elektrolita.

Preporučuje se svima koji su svakodnevno pod pojačanim mentalnim i tjelesnim stresom, kod pojačanih tjelesnih napora te svim sportašima i rekreativcima za brži oporavak nakon tjelesne aktivnosti. Također, učenici i studenti mogu imati koristi od korištenja Strath Vitality sa magnezijem pri povećanim mentalnim i kognitivnim naporima. Konačno, preporučuje se svima koji traže magnezij u prirodnom obliku

Preporučene doze  za odrasle osobe je 4-6 tableta dnevno, što osigurava prosječno 75% preporučene dnevne doze magnezija, dok je za djecu doza upola manja. 

Strath Immun s dodatkom cinka osnažit će imunitet

Druga novost je Strath Immun s dodanim cinkom, u obliku cinkovog glukonata. Kao što mu i samo ime govori, Strath Immun doprinosi zdravlju imunološkog sustava, stoga je idealan dodatak prehrani za sve koji se još bore sa gripom i prehladom. Također, poželjno ga je koristiti i kao prevenciju u sezoni gripe, prehlade i različitih infekcija. Osim toga, cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, te sudjeluje u metabolizmu makronutrijenata. Također, preporučuje se svima koji traže dodatak prehrani sa cinkom u prirodnom obliku. 

Preporučene doze  za odrasle osobe je 4-6 tableta dnevno, što osigurava prosječno 75% preporučene dnevne doze cinka, dok je za djecu doza upola manja. 

Pošalji prijatelju na email

Komentari