Datum objave: 08. 05. 2024.

Prirodna kozmetika iz Francuske kreirana od strane doktora ovo proljeće donosi dva noviteta u liniji s vitaminom C i tri dodatka prehrani koji će pridonijeti zdravlju i ljepoti kože i kose

Noviteti iz linije s vitaminom C

Lagana krema s vitaminom C može se koristiti tijekom cijele godine. Ima anti age djelovanje, djeluje na blistavost kože te ju hidrira. Ispitanici koji su koristili Laganu kremu s vitaminom C nakon 56 dana primijetili 40% manje bora na koži.

Lagana krema s vitaminom C namijenjena je svim tipovima kože, a može se nanositi i na području oko očiju usana i na vrat. Posebno će odgovarati koži blijedog tena kojoj nedostaje sjaj, tenu s pigmentacijskim mrljama i koži s neujednačenom teksturom.

Pilinzi se posebno koriste tijekom proljeća i jeseni, pa je Radiance piling s vitaminom C stigao u pravo vrijeme. Piling inspiriran estetskom medicinom namijenjen je postizanju zaglađenije i blistavije kože. Ispitanici koji su ga koristili, primijetili su sjajniju kožu već unutar 28 dana korištenja pilinga.

Novexpert dodaci prehrani

Za Novexpert je važan globalni pristup njezi kože. Zbog toga surađuju sa zdravstvenim djelatnicima iz mnogih područja: farmaceutima, dermatolozima, liječnicima estetske medicine i drugima. Za zdrav i lijep izgled kože ponekad nisu dovoljne samo kreme. Za brigu o koži važna je prehrana, tj. dodaci prehrani i nutraceutici koji djeluju iznutra.

Novexpert ekskluzivni kompleksi sastavljeni su od ekstrakata titriranih biljaka, vitamina i elemenata u tragovima za učinkovito djelovanje. 

Radi se o kompletnoj rutini izvana i iznutra, jer se na svakom dodatku prehrani nalazi QR kod koji donosi savjete o prehrani, tjelovježbi i lifestyleu prilagođenom Vašem tipu kože i kose.

Dodaci prehrani klinički su testirani, što znači da su na njima provedene kliničke studije koje daju uvid u djelotvornost sastojaka. Namijenjeni su osobama starijima od 18 godina.

Proizvodi u novoj liniji su:

Plumped - up skin je dodatak prehrani, nadopuna linije s hijaluronskom kiselinom. Djeluje iznutra na suhu i dehidriranu kožu, čije obilježje su i bore. Aktivni sastojci su: kvercetin, resveratrol, selen, OPC sjemenki grožđa, vitamini B3, B5, B8, C i E.

Klinička ispitivanja pokazala su značajne rezultate unutar 8 tjedana uzimanja tog proizvoda. Na 100% sudionika zabilježeno je 25% manje bora. Također, kod 39% ispitanika došlo je do poboljšanja općeg stanja kože – tena, boje i strukture.

Clear skin je dodatak prehrani, foruliran kao dio linije Trio Zinc, namijenjene masnoj i problematičnoj koži sklonoj aknama, ali i rozaceji. Aktivni sastojci tog dodatka prehrani su: kopriva, čičak, cink, vitamini B5, C i E.

Kliničke studije pokazale su unutar 8 tjedana sljedeće: 100% ispitanih primijetilo je 67% manje sebuma i 47% manje kliničkih akni (crvenilo i papule).

Strong hair je dodatak prehrani namijenjen kosi kojoj nedostaje gustoće, kosi sklonoj opadanju i onoj čiji je dermatološki profil androgena alopecija. Aktivni sastojci su patuljasta palma, kopriva, cink, selen te vitamini B5, C i E.

Kliničke studije koje su se provodile 8 tjedana, pokazale su sljedeće rezultate 70% smanjenja gubitka kose kod svih ispitanika te 328% rasta mlade kose kod 95% ispitanih korisnika.

Pošalji prijatelju na email

Komentari