Datum objave: 05. 07. 2024.

Infekcije mokraćnog sustava spadaju među najčešće bolesti, a u ljetno doba se pojavljuju više, nego inače. U većini slučajeva, žene su pogođene ovom neugodnom infekcijom zbog anatomske građe tijela.

Mokrenje popraćeno osjećajem peckanja, mutna mokraća, suprapubična bol i prisutnost krvi u mokraći ukazuju na infekciju.

U više od 95% slučajeva, krivac za infekcije su Escherichia coli i Candida albicans. Bakterijske kolonije stvore biofilm i prilijepe se za stjenke mjehura.

NoCist linija proizvoda sadrži ekstrakt američke brusnice koja je poznata po blagotvornom djelovanju na mokraćni sustav. Proantocijanidi iz brusnice različitih duljina lanaca nepovoljno djeluju na biofilm bakterija. Učinkovita doza proantocijanidina je najmanje 36 mg. Doza je određena i i potvrđena analitičkom metodom BL- Dmac.

NoCist Intensive sadrži veću prisutnost PAC-a kratkih lanaca, D-manozu koja utječe na inhibiciju adhezije tipa 1 Escherichia coli, N-acetil cistein koji doprinosi rješavanju infekcija mokraćnih puteva i suhi ekstrakt lista breze koji potiče izlučivanje suviška tekućine. Vrećice se koriste sedam dana prilikom akutnog cistitisa.

NoCist Prevent sadrži veću prisutnost PAC-a kratkih i dugih lanaca za produljeno djelovanje. Koristi se prilikom kroničnog cistitisa.

NoCist Intimo je intimni sapun koji sadrži ekstrakt brusnice, tindalizirane bakterije mliječne kiseline, prebiotik i cink. Ovaj sapun potiče ravnotežu crijevne i vaginalne flore te uspostavlja fiziološki pH.

NoCist liniju proizvoda od 5. do 14. srpnja 2024. godine nabavite po 20% povoljnijoj cijeni.

Pošalji prijatelju na email

Komentari