Datum objave: 09. 07. 2019.

Iako sunce, u određenoj mjeri, može imati pozitivan utjecaj na raspoloženje, osigurati vitamin D, poboljšati cirkulaciju te ojačati metabolizam i produktivnost, pretjerano izlaganje vrlo je štetno.

Neka od oštećenja uzrokovanih djelovanjem sunca na kožu su preuranjeno starenje kože, hiperpigmentacija pa čak i rak kože. Zato je od presudne važnosti koži pružiti posebnu i trajnu zaštitu tijekom cijele godine.

Prekomjerno izlaganje UVA i UVB zrakama bez zaštite može imati kratke i dugoročne posljedice, a ti negativni učinci nisu prisutni samo na odmoru. UV zračenje, osobito UVA zrake, prisutno je cijeli dan i to svakodnevno - zimi i ljeti, kada je sunčano i kada je oblačno. Zato bi zaštita od sunca trebala postati dijelom dnevne rutine njege, posebno na dijelovima koji su najizloženiji suncu kao što su lice i dekolte. Oštećenja uzrokovana suncem mogu biti izuzetno opasna, zato je prevencija neizmjerno važna.

Eucerin SUN njega pruža sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem. Zaštita od sunca dostupna je za sve tipove i sve indikacije kože.

Inovativna napredna spektralna tehnologija Eucerin SUN njege kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere za pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Gliceretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu.

Zaštita od sunca iz Eucerina obogaćena je i inovativnom Anti-Stain After Wash tehnologijom koja djeluje na dva načina. Prvo, sadrži tvar koja sprečava taloženje mrlja na tkaninu (sprečava vezanje filtera na tkaninu) i drugo sredstvo za kompleksiranje (koje se veže s ionima u vodi tako da su manje sposobni intenzivirati mrlje tijekom postupka pranja) te tako pomaže smanjiti intenzitet mrlja od sunca nakon pranja.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: eucerin, sunce,

Komentari