Datum objave: 24. 03. 2021.

Biorela® je za vaše mališane i ove godine pripremila prigodno uskršnje pakiranje sa 4 prutića više. Pakiranje je dostupno u četiri boje, a unutar omota nalaze se upute za nagradni natječaj „Super Choco bira najljepšeg zeku“.

Dva su super razloga zašto se priključiti našem natječaju:

  1. Možete osvojiti super nagrade (4 x romobil, 20 x Biorela poklon paket)
  2. Možete razveseliti eko drugo dijete.

Za sudjelovanje je potrebno izrezati i ukrasiti zeku, napisati lijepu poruku za neko drugo dijete i poslati rad. Biorela® će nagraditi najbolje radove dječjim romobilima i Biorela® poklon paketima, a sve pristigle radove proslijediti djeci diljem Hrvatske.

Svojim ćete radom tako nekome zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

Lijepo je kad činimo nešto dobro jedni za druge!

Natječaj traje od do 2.5.2020., a pravila natječaja potražite na www.biorela.hr.

Biorela® Choco Multi Kids –Broj 1 dječji multivitamin s dobrim* bakterijama u obliku čokolade!**

O blagodatima umjerene konzumacije čokolade zna se puno. No jeste li znali da je čokolada izvrstan dom za dobre* bakterije, pruža im optimalnu stabilnost i bolje preživljavanje u probavnom sustavu?

Biorela® Choco Multi Kids jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre* bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju! Stoga je Biorela® Choco Multi Kids idealno rješenje za zdrav imunitet te pravilan rast i razvoj djece.

Svaka čokoladica osigurava unos čak 12 vitamina, uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju (kalcij), rast djece (jod) te normalan kognitivni razvoj (željezo), kao i dvije kulture dobrih* bakterija, potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu; **prema podacima IQVIA 2020.

Proizvod potražite u ljekarnama.

www.biorela.hr

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, probiotici,

Komentari