Datum objave: 25. 03. 2019.

Biorela® je za vaše mališane pripremila prigodno uskršnje pakiranje. Pakiranje je dostupno u četiri boje, a unutar omota nalaze se upute za nagradni natječaj „Super Choco bira najljepšu pisanicu“.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je izrezati, oslikati i ukrasiti pisanicu koja se nalazi unutar omota. Najkreativnije radove vaših mališana nagradit ćemo super poklonima:

6 x romobil sa svjetlećim kotačima

20 x Biorela® poklon paket

Natječaj traje od 21.3. do 28.4.2019., a pravila natječaja potražite na www.biorela.hr.

Biorela® Choco Multi Kids –Broj 1 dječji multivitamin s dobrim* bakterijama u obliku čokolade!**

O blagodatima umjerene konzumacije čokolade zna se puno. No jeste li znali da je čokolada izvrstan dom za dobre* bakterije, pruža im optimalnu stabilnost i bolje preživljavanje u probavnom sustavu?

Biorela® Choco Multi Kids jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre* bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju! Stoga je Biorela® Choco Multi Kids idealno rješenje za snažan imunitet te pravilan rast i razvoj djece.

Svaka čokoladica osigurava unos čak 12 vitamina, uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju (kalcij), rast djece (jod) te normalan kognitivni razvoj (željezo), kao i dvije kulture dobrih* bakterija, potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu; **prema podacima IQVIA 2018.

Proizvod potražite u ljekarnama.

www.biorela.hr

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, biorela choco,

Komentari