Datum objave: 08. 11. 2021.

Poklonite djeci za blagdane najslađu zaštitu imuniteta! Potražite u ljekarnama zimsko pakiranje Biorele® Choco Immuno Kids u obliku adventskog kalendara. Popularna čokoladica od sada je dostupna u pakiranju od 20+4 prutića, dakle s 4 prutića više!

Biorela® Choco Immuno Kids nije bilo kakva čokoladica, već dodatak prehrani prepun sastojaka koji imaju važnu ulogu u zaštiti imuniteta djece. Ovi slasni čokoladni prutići brinu o zaštiti zdrave crijevne mikrobiote koja je jedan od preduvjeta dobrog zdravlja i snažnog imuniteta mališana.

Svaki prutić Biorele® Choco Immuno Kids od prave je mliječne čokolade te sadrži visoko pročišćene beta-glukane iz kvasca, vitamin D3 i cink u 100% preporučenoj dnevnoj dozi, kao i vrhunsku kulturu dobrih* bifidobakterija. Vitamin D važan je za zdravlje i razvoj djece te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, cink također ima višestruku ulogu u tijelu, pa tako i pri očuvanju imuniteta, a kultura bifidobakterija povećava broj važnih i dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Biorela® Choco Immuno Kids preporučuje se za ciljanu nutritivnu potporu u hladnim mjesecima godine. Tim više je potpora vrijedna u ovo doba u kojem se imunitet nalazi pred velikim izazovima, a pritom će slatki okus mliječne čokolade izmamiti osmijehe i ozariti lica mališana.

Potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Količine su ograničene.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, biorela choco,

Komentari