Datum objave: 07. 06. 2019.

Natural Wealth® pripremio je nagradnu igru za kupce Natural Wealth® magnezija, najprodavanijeg branda magnezija na hrvatskom tržištu.*

U razdoblju od 1.6. do 31.7.2019. kupite bilo koji magnezij iz Natural Wealtha® i osvojite atraktivne nagrade:

  • 1 x  ljetovanje po izboru u vrijednosti 10.000 kn 
  • 5 x Natural Wealth® ležaljka 
  • 5 x Natural Wealth® poklon paket

Kako sudjelovati:

  • Slanjem SMS poruke sadržaja: NATURAL WEALTH, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
  • Ili popunjavanjem obrasca na OVOM LINKU 

Detalje i pravila nagradne igre pročitajte OVDJE 

Natural Wealth® u svojoj paleti nudi čak 8 proizvoda magnezija:

Natural Wealth® Magnezij 375 mg + B1 + B6 + C šumeće tablete ugodnog su okusa naranče i grejpa i odlično su osvježenje u vrućim ljetnim danima. Samo jedna šumeća tableta dnevno osigurava preporučenu dozu magnezija, a obogaćena je vitaminima B1, B6 i C.

Natural Wealth® Magnezij Direkt 375 mg + B + C u samo jednoj vrećici dnevno osigurava preporučene dnevne doze magnezija, vitamina C i svih vitamina B skupine. MAGNEZIJ DIREKT 375 mg + B + C primjenjuje se i otapa direktno u ustima bez upotrebe vode, a odličnog je okusa zahvaljujući osvježavajućim prirodnim aromama naranče i limuna. Pakiranje sadrži 20 vrećica.

Natural Wealth® Magnezij Sport Direkt sadrži idealnu kombinaciju sastojaka koji pružaju energiju, štite imunitet i funkciju mišića kod sportskih napora. Dostupan je u pakiranju od 20 vrećica s granulama okusa limete za direktno otapanje u ustima, što omogućuje bržu apsorpciju. Svaka vrećica sadrži preporučenu dnevnu dozu magnezija (375 mg), vitamine B6 i C te L-karnitin. 

Natural Wealth® Magnezij Sport sprej je visokokvalitetni mineralni sprej koncentriranog magnezijeva klorida, za direktnu primjenu na koži. Pogodan je za njegu kože i masažu mišića nakon sportskih napora, kao i za sportsku masažu napetih mišića. Specijalna kombinacija magnezija, mentola i eteričnih ulja, umasirana u kožu tijela, ima opuštajući učinak i pruža trenutno olakšanje umornim mišićima. Formula istovremeno hladi, osvježava i njeguje kožu, a može se koristiti više pita dnevno.

Natural Wealth® Magnezij More + B6 sadrži prirodni magnezij iz čiste morske vode s visokim udjelom elementarnog magnezija do 6 puta bolje bioraspoloživosti**, prirodne morske minerale u tragovima koji djeluju u sinergiji s magnezijem te vitamin B6 koji pomaže ulasku magnezija u stanice. Pakiranje sadrži 20 biljnih kapsula, a uzima se jedna kapsula dnevno.

Natural Wealth® Magnezij 350 mg + vitamin C šumeće tablete izvrsnog su okusa limuna, za svakodnevnu nadopunu magnezija i vitamina C. Pakiranje sadrži 20 šumećih tableta.

Natural Wealth® Magnezij 500 mg – svaka tableta osigurava snažnu dozu od 500 mg magnezija, a proizvod je dostupan u pakiranju od 60 tableta.

Natural Wealth® Magnezij 250 mg tablete preporučuju se za svakodnevnu nadopunu magnezija, a dostupne su u ekonomičnom pakiranju od 100 tableta.

*prema podacima IQVIA za 2018.; kategorija: magnezij
**u usporedbi s magnezijevim oksidom, Felice VD et al (2018). Podaci proizvođača

Magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnoj funkciji mišića i živčanog sustava. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: natural wealth,

Komentari