Datum objave: 17. 03. 2023.

Proljeće se budi, a Uskrs nam je sve bliže, stoga smo vas i ove godine odlučili razveseliti kreativnim natječajem u kojem vaši mališani mogu osvojiti vrijedne nagrade. Imajući na umu kreativnost, zabavu i igru, pripremili smo natječaj pod nazivom “Biorela® Super Choco bira najljepšeg zeku”.

Sudjelovati mogu mališani svih uzrasta, a potrebno je oslikati ili ukrasiti zeku koji je dio uskršnjeg omota proizvoda Biorela® Choco Multi Kids 20 + 4 prutića gratis za još više energije i nasmijanih dječjih lica.

Neka vaši najmlađi dočekaju Uskrs u zabavi te izraze svoju maštu i kreativnost uz mnoštvo šarenih boja. Predlažemo da se uz njih zabavite i vi – izrežite stražnju stranu uskršnjeg pakiranja omota u obliku zeke. A nakon toga prepustite mališanima najljepši dio – da oslikaju zeku svojim omiljenim bojama.

Dobro proučite Pravila nagradnog natječaja, a nakon toga, uz oslikani omot, napišite osobne i kontakt podatke i pošaljete na adresu: Milsing d.o.o., Vukomerička ulica 16, 10410 Velika Gorica s naznakom: Nagradni natječaj: Biorela® Choco Multi Kids Zeko.

Uzimajući u obzir kreativnost i kvalitetu radova, stručni žiri od tri predstavnika odabrat će radove koji će biti nagrađeni:

  • Pametnim satom za djecu – 3 komada
  • Biorela® poklon paketom – 20 komada

Nagradni natječaj bit će aktivan od 21. veljače do 16. travnja 2023. godine, a dobitnici će biti objavljeni na internetskoj stranici Biorele® najkasnije do 28. travnja 2023. godine.

Želimo vam zabavne i vesele trenutke uz oslikavanje omota uskršnjeg zeke. Potaknite kreativni razvoj djeteta, a ono neka uz svoje omiljene boje oslika zeku. Svako dijete će na jedinstveni način dočarati Uskrs i buđenje proljeća, a pristiglim radovima već se sada veselimo!

Biorela® Choco Multi Kids 20 + 4 prutića gratis možete pronaći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Kada želite pružiti svojim mališanima najbolje za svakodnevnu zaštitu imuniteta te zdrav rast i razvoj, posegnite ga Biorela® Choco Multi Kidsom. Idealna formula 12 vitamina i 13 minerala uz sinergiju dobrih* bakterija, omogućit će im dodatan izvor energije i zdrav apetit, a posebno se preporučuje kao potpora pri uključivanju u vrtić ili u školu te kod povećanih psihofizičkih napora.

Budući da dolazi u obliku ukusne mliječne čokoladice, dobitnice Superior Taste Awarda, sigurni smo da je neće odbiti niti jedno dijete.

* nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

* Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece. Željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D potrebni su za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

 

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, biorela choco, djeca, Promo,

Komentari