Datum objave: 14. 11. 2017.

Kolagen Vital je tekući dodatak prehrani s hidroliziranim kolagenom koji je izvor bioaktivnih peptida kolagena i specifičnih aminokiselina koji se u tijelu lako apsorbiraju.

Osim hidroliziranog kolagena, ovaj napitak sadrži i vitamin C, cink, mangan te hijaluronsku kiselinu pa ga s pravom nazivamo potpunom formulom za blistavu kožu, snažnu kosu, čvrste nokte i zdravu hrskavicu.

Kolagen je glavna proteinska komponenta kože, kostiju i vezivnog tkiva, a razina kolagena se smanjuje već od 30. godine života. Kolagen Vital ima pozitivne učinke na očuvanje zdravlja, vitalnost i mladolikost.

Hidrolizirani kolagen je izvor bioaktivnih peptida kolagena visoke topljivosti, probavljivosti i apsorpcije. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i hrskavice. Cink doprinosi održavanju normalne kose, kože i noktiju. Mangan doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva, a hijaluronska kiselina ima jedinstvenu sposobnost vezanja i zadržavanja vode.

Ovaj koncentrirani napitak sadrži 5 g hidroliziranog kolagena visoke apsorpcije u dnevnoj dozi (25 ml), odličnog je okusa jagode te ne sadrži šećer.

PR tekst

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: kolagen, natural wealth,

Komentari