Datum objave: 21. 04. 2021.

Dok brinete o svom fizičkom zdravlju i o zdravlju drugih, važno je voditi računa i o svom mentalnom zdravlju. Ono je važan aspekt općeg zdravlja i odražava se na cjelokupno funkcioniranje organizma.  

Nutripharm® Optizen® novi je dodatak prehrani s kombinacijom istraženih prirodnih sastojaka za dobro raspoloženje, opuštanje, smirenje i više pozitivne energije.

Optizen® se može uzeti kod neraspoloženosti, napetosti, uznemirenosti, umora, u stresnim životnim situacijama i razdobljima, kod promjena raspoloženja, npr. tijekom PMS-a ili perimenopauze. Namijenjen je ženama i muškarcima iznad 18 godina za dobro raspoloženje i više pozitivne energije, pomaže opuštanju i smirenju, normalnoj funkciji živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji.

Glavni aktivni sastojak šafran doprinosi opuštanju i održavanju dobrog raspoloženja. Hmelj ima umirujući učinak, dok magnezij doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Nutripharm® Optizen® dostupan je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama bez recepta. Ne sadrži GMO ni konzervanse, kao ni gluten ni laktozu. Jedno pakiranje sadrži 30 kapsula, a preporučuje se uzimati jednu do dvije kapsule dnevno.

https://www.nutripharm.hr/proizvod/optizen

Pošalji prijatelju na email

Komentari