Datum objave: 22. 12. 2020.

U Natural Wealthu® već 28 godina prepoznajemo Vaše potrebe i nudimo Vam vrhunske inovativne formule koje prate najnovija znanstvena saznanja.

U želji da osiguramo nikada važniju, snažnu podršku zdravom imunitetu,  predstavljamo novi proizvod:

Natural Wealth® Imuno Forte - snažnu kombinaciju koja zadovoljava trenutno najvažnije potrebe našeg imuniteta.

Formula sadrži 3 važna sastojaka za očuvanje imuniteta, u visokim, snažnim dozama:

-              Vitamin D 1000 I.J.

u aktivnom obliku (vitamin D3) doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te zdravom imunološkom odgovoru, ali i brojnim drugim tjelesnim funkcijama poput normalne funkcije mišića te održavanju normalnih kostiju i zubi. Ovaj vitamin u središtu je pažnje znanstvenika: studije pokazuju da gotovo 50 % populacije ima nedovoljnu količinu vitamina D u tijelu pa domaći i svjetski stručnjaci preporučuju uzimati nadopunu vitamina D osobito od listopada do kraja zimskog perioda u minimalnoj količini od 800 I.J. dnevno. Održavati dobru koncentraciju vitamina D u krvi nikada nije bilo potrebnije!

-              Vitamin C 1000 mg

ima čitav niz pozitivnih učinaka na očuvanje zdravlja. Vitamin C ima dokazano važno djelovanje u očuvanju zdravog imuniteta te pruža antioksidativnu zaštitu našim stanicama. Također doprinosi smanjenju umora i stvaranju energije, normalnoj funkciji živčanog sustava te čuva zdravlje kože, hrskavice i kostiju. Nadopuna ovim važnim saveznikom imuniteta osobito je preporučljiva u hladnijem dijelu godine, a studije preporučuju unos od 1000 mg dnevno.

-              Cink 10 mg

je moćni i svestrani mineral s brojnim važnim ulogama za zdrav organizam, a jedna od najpoznatijih uloga svakako je doprinos funkciji imunološkog sustava.  Cink čuva stanice od oksidativnog stresa, važan je za zdrav vid, kosu, kožu, nokte. Zanimljivo je da je važan i za osjet okusa jer je sastavni dio proteina za raspoznavanje okusa! Svakodnevni preporučeni unos je 10 mg na dan.

Ova 3 sastojka u visokim dozama formulirana su u šumećoj tableti ugodnog okusa naranče i grejpa.

Pakiranje sadrži 20 šumećih tableta.

Oslonite se na dugogodišnje iskustvo i kvalitetu vodećeg branda i za svoje zdravlje birajte vrhunske Natural Wealth® proizvode.

Detaljne informacije o ovom proizvodu kao i o ostalim proizvodima za imunitet iz našeg asortimana pogledajte na www.naturalwealth.com.hr ili nazovite naše stručnjake za savjet na 01/6379400 radnim danom od 09:00 do 16:00 sati.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: cink, natural wealth, Promo, Vitamin C, vitamin D,

Komentari