Datum objave: 18. 10. 2018.

Sinergija aktivnih sastojaka

Nutripharm® IBS Formula je medicinski proizvod koji sadrži djelomično hidroliziranu guar gumu (topivo prirodno vlakno) i simetikon – aktivne sastojke formulirane u praktičan i ukusan oblik vrećica s tekućinom za direktnu primjenu. Guar guma i simetikon sinergijski djeluju u liječenju simptoma povezanih sa sindromom iritabilnog crijeva kao što su promjene ritma stolice – zatvor i proljev te nadutost, vjetrovi i bolovi u trbuhu.

IBS Formula učinkovito smanjuje simptome IBS-a – zatvor, proljev, nadutost, vjetrove i bolove

Guar guma je biljno vlakno velikog kapaciteta vezanja vode, poput spužve, te na taj način pomaže u smanjenju simptoma iritabilnog crijeva. Kod zatvora, guar guma navlači vodu povećavajući volumen i smanjujući tvrdoću stolice. Kod proljeva, guar guma veže suvišnu vodu u crijevu te na taj način pomaže formiranju čvršće stolice. Zahvaljujući prebiotskom učinku, guar guma također pomaže u obnovi normalne crijevne mikrobiote. Dodatak simetikona pomaže u eliminaciji crijevnih plinova čime pomaže u smanjenju nadutosti i boli u trbuhu.

IBS Formula povećava kvalitetu života pacijenata s IBS-om

S obzirom da je riječ o funkcionalnom poremećaju, bez organske podloge, otklanjanje simptoma uvelike olakšava svakodnevicu pacijenata s IBS-om.

IBS Formula je sigurna i dobro podnošljiva

Djelomično hidrolizirana guar guma i simetikon sigurni su za korištenje. U dozama potrebnim za terapijski učinak ozbiljne nuspojave nisu zabilježene.

IBS Formula je jednostavna za uzimanje

Tekućina ugodnog okusa kruške može se koristiti samostalno ili pomiješana s napitcima i/ili hranom. Uzima se jedna vrećica dnevno, a po potrebi se doza može povećati na dvije vrećice dnevno. Svaka kutija sadrži 10 vrećica od 30 ml.

Učinak IBS Formule ostaje vidljiv i nakon prestanka uzimanja

Preporučeno trajanje liječenja je četiri tjedna, no pozitivan učinak liječenja zadržava se i do više mjeseci nakon terapije.

Za više informacija posjetite www.nutripharm.hr.
 

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: IBS, nutripharm,

Komentari