Datum objave: 05. 06. 2023.

Ljeti kosa često trpi mnoge izazove. Od sunca, mora i bazena do znoja zbog visokih temperatura. Kako bi ostala zdrava, lijepa i sjajna potrebna joj je pravilna njega. 

Najveći problem kose ljeti su toplina i sunce zbog kojih se ona suši. Hårkontroll linija za njegu izvana posebno je osmišljena kako bi suhoj kosi pružila prijeko potrebnu njegu i hidrataciju. 

Savjet: operite kosu sendvič metodom kako biste osjetili najbolji učinak. Redoslijed sendvič metode pranja kose je: šampon, maska za kosu i na kraju regenerator.

Hårkontroll šampon obnavlja i hidratizira kosu. Vraća joj prirodnu mekoću i sjaj uz neodoljiv miris badema. Ne sadrži silikone, parabene i SLS.

Masku za kosu koja pruža intenzivnu i dubinsku hidrataciju je SOS proizvod za dugu kosu tijekom ljeta. Masku koristite najmanje jedan put tjedno. Sadrži shea maslac koji pruža kosi sjaj, a pritom je ne otežava. Ricinusovo i arganovo ulje njeguju kosu, a fitantrol i pantenol zadržavaju vlagu i poboljšavaju elastičnost kose. Držite je najmanje pet minuta na kosi, a zatim isperite. 

Hårkontroll regenerator koji se ispire štiti i hidratizira kosu. Sinergija laktitola i ksilitola  te pantenola i  alantoina u kombinaciji s provitaminom B5 vraćaju kosi mekoću te je čine snažnijom i sjajnom. Regenerator je kao i šampon obogaćen mirisom slatkog badema. Ne sadrži silikone, parabene i SLS. 

Hårkontroll sprej za jačanje kose je regenerator koji se ne ispire. Zbog negativnih okolnosti kao što su sunce, more i bazeni naša kosa trpi te gubi vlagu, postaje gruba i suha poput slame. Fitantriol te arganovo i ricinusovo ulje pružaju mekoću i sjaj. 
Vratite život svojoj kosi !

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: Hårkontroll, Ro.Ra Natura,

Komentari