Vitaminoteka

Datum objave: 01. 03. 2019.

Pri promjeni godišnjih doba, prehlada i gripa uobičajene su pojave. Nažalost, djeca češće obolijevaju od različitih viroza i prehlada u odnosu na odrasle osobe, čak 6 do 8 puta godišnje! Taj broj može biti i veći ako su u kolektivu, u jaslicama, vrtiću ili školi.

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete, pa tako i najbolji dodatak prehrani koji će zadovoljiti sve njihove kriterije. U jesenskom i zimskom razdoblju pred vrtićancima i školarcima su veliki izazovi, kako mentalni tako i potreba da se othrvaju brojnim uzročnicima infekcija. S obzirom na pregršt dodataka prehrani na tržištu, nije lako odabrati onaj koji će biti idealan za svako dijete. Isto tako, mnogim roditeljima je važno izabrati dodatak prehrani koji je u potpunosti prirodan. 

Plazmolizirani biljni kvasac zadovoljava sve ove kriterije. Pitate se što stoji iza ovog, na prvi pogled, složenog imena? Imenom složen, ali sastavom vrlo jednostavan, plazmolizirani biljni kvasac je 100 % prirodni dodatak prehrani baziran na biljnom kvascu koji se tijekom svog rasta hrani sa više od 50 različitih biljnih vrsta, uključujući kadulju, lavandu i kamilicu. 

Tijekom procesa hranjenja kvasca, nastaje više od 61 metabolički aktivne tvari kojom se ovaj pripravak odlikuje. Brojni vitamini, minerali, te sve aminokiseline, uključujući esencijalne, odnosno one koje naše tijelo ne može samo sintetizirati, nego ih moramo unijeti putem hrane ili dodataka prehrani. Ovo posljednje, posebno je važno za djecu koja su izbirljiva po pitanju odabira namirnica, zbog čega izbjegavaju određene namirnice ili cijele skupine namirnica, pa je njihova prehrana nepotpuna na određenim aminokiselinama.

Uzimanjem plazmoliziranog biljnog kvasca djeca će tako, uz vitamine i minerale, unijeti i sve aminokiseline koje nisu unijela putem hrane, a koje su važne za pravilan rast i razvoj.

Osim za male izbirljivce koji ne unose dovoljno vrijednih tvari kvalitetnom prehranom, plazmolizirani biljni kvasac idealna je pomoć svim školarcima pred kojima su veliki mentalni izazovi. Naime, istraživanja su pokazala kako plazmolizirani biljni kvasac može pomoći u povećanju koncentracije i izdržljivosti, te su uočeni puno bolji rezultati u zadacima koji su uključivali testiranje memorije kod djece školske dobi.


Poznato je da napori djece u školi i roditeljima znaju zadavati prave muke, stoga plazmolizirani biljni kvasac može biti od koristi za cijelu obitelj. Ako vaš školarac vidi kako roditelji te stariji brat ili sestra uzimaju isti dodatak prehrani, povećat će se i njihova suradljivost pri uzimanju navedenog pripravka.

Vitamini, minerali, aminokiseline i ostale gradivne tvari poput glukana koje plazmolizirani biljni kvasac sadrži, prirodno su prisutni u količinama koje pomažu u jačanju imunološkog sustava malih i velikih. S obzirom na kompleksan sastav od čak 61 metabolički aktivne tvari, ovaj pripravak idealan je za prevenciju bolesti kao što su virusne i bakterijske infekcije dišnog i probavnog sustava. Osim što jača imunitet, plazmolizirani biljni kvasac može povećati i apetit vaših školaraca. 

Na našem tržištu plazmolizirani biljni kvasac nalazi se u jedinstvenom proizvodu imena Strath, koji je na tržištu prisutan već više od 50 godina. Djelotvornost Stratha dokazana je u više od 30 znanstvenih istraživanja tijekom 40 godina, a od izuzetne je važnosti spomenuti kako do sada u istraživanjima nije zabilježena niti jedna nuspojava.

Strath proizvodi su 100% prirodni što znači da se pri proizvodnji se ne koriste konzervansi, umjetna bojila ili umjetne arome. 

Strath je već dugi niz godina prisutan u većini kućanstava u Švicarskoj, zemlji svoga podrijetla, gdje cijele obitelji iz generacije u generaciju uzimaju Strath. Stoga ne čudi kako se na svakoj bočici Strath plazmoliziranog biljnog kvasca nalazi oznaka švicarske kvalitete koja ulijeva povjerenje potrošačima diljem svijeta. 

Pridružite se velikoj Strath obitelji, te izaberite Strath plazmolizirani biljni kvasac u tekućem obliku ili u obliku tableta, ovisno o vašim željama.

Pošalji prijatelju na email

Komentari