Datum objave: 21. 03. 2023.

Dodatak prehrani s korisnim i dalekosežnim učincima na zdravlje crijeva. Inovativna Colonir® formulacija posebno je stvarana kako bi doprinijela uravnoteženoj probavi i olakšala neugodnosti, naročito kod sindroma iritabilnog crijeva.

COLONIR® je dodatak prehrani inovativne formulacije koja se temelji na modernoj tehnologiji – T-matrix Lipid™ i MultiARS™. Troslojna, gastrorezistentna tableta postupno otpušta lipofilne supstance te čuva aktivne sastojke od kiselog želučanog sadržaja.

Na taj način aktivne tvari mogu optimalno apsorbirati i ostvariti maksimalnu učinkovitost pri ublažavanju probavnih tegoba.

12 AKTIVNIH SASTOJAKA

COLONIR® sadrži 12 pomno odabranih aktivnih sastojaka:

  • ljekovito bilje (metvica, kamilica, sladić i matičnjak)
  • vitamine B kompleksa
  • biljni aktivni ugljen
  • esencijalnu aminokiselinu L-triptofan
  • korisne laktobacile i bifidobakterije
  • njihovu omiljenu “hranu” (inulin).

MODERNE TEHNOLOGIJE

Inovativna formulacija temelji se na modernim i naprednim tehnologijama kao što su MultiARS™️ i T-matrix Lipid™️.

MultiARS™ patentirana tehnologija u kombinaciji s T-matrix Lipid™ tehnologijom omogućuje kontrolirano postupno oslobađanje aktivnih sastojaka, osiguravajući dovoljno vremena za transport i optimalnu apsorpciju duž cijelog crijeva. Također, MultiARS™ tehnologija je prepoznatljiva po svom učinku minimiziranja interakcije između pojedinih komponenata što osigurava puni potencijal svakog pojedinog aktivnog sastojka.

T-matrix Lipid™ tehnologija posebna je po tome što čuva aktivne sastojke od kiselog želučanog sadržaja, te se na taj način aktivne tvari mogu optimalno apsorbirati i ostvariti maksimalnu učinkovitost. Isto tako, osigurava optimalnu bioraspoloživost aktivnih sastojaka. Putem apsorpcije u limfnu, a potom i u sistemsku cirkulaciju, a favorizira se "lipofilni" transportni mehanizam na razini crijevnih resica.

BEZ GLUTENA I LAKTOZE

COLONIR® ne sadrži gluten, stoga je siguran za primjenu u osoba oboljelih od celijakije, intolerancije na gluten i/ili te za sve osobe koje su na dijeti bez laktoze i glutena.

NARUČITE COLONIR® PO 20% POVOLJNIJOJ CIJENI

COLONIR® je moguće naručiti putem sljedeće poveznice, a prilikom checkout procesa, uz kod VITAMINI20, ostvarujete popust od -20% za online narudžbu.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: Colonir, IBS, Promo,

Komentari