Datum objave: 26. 09. 2022.

Dodaci prehrani za imunitet jedna su od najtraženijih kategorija suplemenata u ljekarnama. Najveća potražnja je očekivano u jesenskim i zimskim mjesecima kada je i učestalost respiratornih infekcija najveća. Izbora na policama ne nedostaje, pa se u tome ponekad nije lako snaći te je pomoć stručne osobe, odnosno farmaceuta, pri izboru uvijek važna.

Imunosal proizvodi dio su Pharmoval linije i već godinama su među najtraženijim proizvodima za imunitet* u ljekarnama. Karakterizira ih jedinstven i kompleksan sastav, s beta-(1,3/1,6)- D glukanom iz stanica kvasca kao sastojkom prisutnim u većini proizvoda te kompleksom esencijalnih vitamina i minerala, te ovisno o namjeni proizvoda i drugim mikronutrijentima. Proizvodi dolaze u više farmaceutskih oblika, prilagođenih djeci i odraslima te svatko može naći najprikladniji proizvod, ovisno o potrebama i željenom načinu uzimanja. Više od 10 godina prisutnosti na tržištu za osnovne oblike, zadovoljstvo pacijenata i pristupačna cijena razlog su zašto je brend Imunosal godinama među vodećima na tržištu dodataka prehrani za imunitet.

Najprepoznatljiviji dodatak prehrani za imunitet u Hrvatskoj predstavljaju Imunosal kapsule, s čak 900 mg beta-glukana u dnevnoj dozi, esencijalnim vitaminima te mineralima i dodatkom koenzima Q10. Imunosal tekući dodatak prehrani za djecu predškolske i školske dobi već godinama je pri vrhu po izboru farmaceuta i roditelja. Imunosal Junior sirup posebno je razvijen za naše najmlađe, sadrži odabranu i prilagođenu kombinaciju vitamina i minerala u ukusnom sirupu koji će djeca rado prihvatiti. Imunosal Senior kapsule dodatak su prehrani za očuvanje zdravlja i imunitet osoba starije životne dobi te ih karakterizira dodatak resveratrola, kalcija, ali ičak 30 mg koenzima Q10. Imunosal C-1000 kapsule ističu se po tome što uz ostale vitamine i minerale sadrže u dnevnoj dozi čak 1000 mg esencijalnog vitamina C.

Linija sadrži još šumeće tablete za djecu od 6. godina i odrasle s 300 mg beta-glukana u dnevnoj dozi, te pastile za djecu od 3 godine. Imunosal Direkt najnoviji je proizvod iz ove linije i odličan je izbor za sve koji svoju dnevnu dozu beta-glukana i multivitamina uvijek žele imati uz sebe u samo jednoj vrećici. Svi proizvodi su ukusnog voćnog okusa.

Sve Imunosal potražite u ljekarnama ili na web shopu s dostavom na kućnu adresu.

* Imunosal kapsule su u 2020. godini, obilježenoj covid-19 pandemijom, bile uvjerljivo najtraženiji proizvod za imunitet u hrvatskim ljekarnama dok je Imunosal tekući dodatak prehrani u istoj kategoriji bio najtraženiji proizvod za djecu.[Izvor IQVIA market viewer Croatia 2020]

I u 2021. godini Imunosal linija je samo potvrdila dominaciju jer je po službenim podacima Imunosal ukupno uvjerljivo najprodavaniji brand proizvoda za imunitet u hrvatskim ljekarnama.[Izvor IQVIA market viewer Croatia 2021]

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: dodaci prehani, imunitet, imunosal, Promo,

Komentari