Datum objave: 09. 03. 2020.

Biorela® je za vaše mališane i ovog proljeća pripremila super uskršnje pakiranje sa 4 prutića više. Pakiranje je dostupno u četiri boje, a unutar omota nalaze se upute za nagradni natječaj „Super Choco bira najljepšu pisanicu“.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je izrezati, oslikati i ukrasiti pisanicu koja se nalazi unutar omota. Najkreativnije radove vaših mališana nagradit ćemo super poklonima:

  • 3 x dječji romobil
  • 20 x Biorela® poklon paket

Natječaj traje od 1.3. do 19.4.2020., a pravila natječaja potražite na www.biorela.hr.

Biorela® Choco Multi Kids jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre* bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju! Biorela® Choco Multi Kids stoga je idealno rješenje za snažan imunitet djece te njihov pravilan rast i razvoj.

Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vitamina, uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju i rast djece te normalan kognitivni razvoj, kao i dvije kulture dobrih* bakterija, potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Biorela® Choco Multi Kids – Broj 1 multivitamin za djecu! **

* nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu **prema podacima IQVIA YTD 2019.

Pošalji prijatelju na email

Komentari