Datum objave: 07. 06. 2019.

Kad trebate snažnu dozu dobrih* bakterija za brze rezultate kod proljeva te za obnovu crijevne mikroflore tu je Biorela®.

U razdoblju od 1.6. do 31.7.2019. kupite bilo koji Biorela® proizvod i osvojite super nagrade:

  • 2 x  bicikl Cube s Thule prikolicom za djecu 
  • 6 x Biorela® poklon paket

Kako sudjelovati:

  • Slanjem SMS poruke sadržaja: BIORELA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
  • Ili popunjavanjem obrasca na OVOM LINKU 

Detalje i pravila nagradne igre pročitajte OVDJE 

U svakoj životnoj dobi dobre* bakterije probavnog sustava trebaju biti prisutne u našem organizmu pa često trebamo učinkovito povećati njihov broj. Različiti Biorela® proizvodi zato su namijenjeni različitim korisnicima: djeci, odraslima, trudnicama i starijima.

Biorela® nudi učinkovite proizvode kod proljeva i uzimanja antibiotika te za obnovu crijevne mikroflore, no ono što ju čini jedinstvenom su moderne, znanstveno potkrijepljene formule za imunitet, zdrav rast i razvoj djece te zdravlje trudnica.

Kad trebate snažnu dozu dobrih* bakterija za brze rezultate kod proljeva te za obnovu crijevne mikroflore kod terapije antibioticima tu su Biorela® kapsule za odrasle te Biorela® Baby prah za djecu. Oba proizvoda sadrže Howaru® Restore – jedinstvenu kombinaciju 5 sojeva bakterijskih kultura i osiguravaju više od 20 milijardi aktivnih bakterija u svakoj kapsuli/vrećici.

Biorela® Acute Boulardii sadrži snažnu dozu liofilizirane kulture Saccharomyces boulardii – čak 10 milijardi u svakoj vrećici te se preporučuje kod proljeva i za obnovu crijevne mikroflore. S obzirom da je Saccharomyces boulardii otporan na želučanu kiselinu, žučne soli i antibiotike, Biorela® Acute Boulardii može se uzimati paralelno s antibiotskom terapijom.

Biorela® ORS je kombinacija dobrih* bakterija i oralne rehidracijske soli za brzu nadoknadu vode i elektrolita kod proljeva. 

Biorela® Daily u samo jednoj kapsuli dnevno osigurava 10 milijardi dobrih* bakterija, a dostupna je u ekonomičnom obiteljskom pakiranju za 30 dana.

Biorela Choco i Biorela Choco Daily su dodaci prehrani u obliku čokolade za svakodnevnu zaštitu imuniteta sa snažnom dozom dobrih* bakterija i vitaminom D.

Biorela® Choco Multi Kids je jedinstveni, 3 u 1, dodatak prehrani za zdrav imunitet djece u obliku ukusne mliječne čokolade. Sadrži kulture dobrih* bakterija te vitamine i minerale potrebne za zdrav rast i razvoj djece te snažan imunitet.

Biorela® Choco Prenatal je inovativna kombinacija vitamina, minerala i dobrih* bakterija za zdravlje trudnica, u obliku ukusne tamne čokolade.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece i odraslih. Željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Folna kiselina doprinosi rastu majčinog tkiva tijekom trudnoće. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se razina folata majke. Niska razina folata majke rizičan je faktor za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju. Koristan učinak postiže se dodatnim dnevnim unosom od najmanje 400 μg folne kiseline tijekom najmanje jednog mjeseca prije i tri mjeseca nakon začeća.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu
 

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, biorela choco,

Komentari