Datum objave: 03. 05. 2022.

Mnogo smo puta čuli da naše zdravlje započinje u centru tijela – našim zdravim probavnim sustavom.

Osim što su crijeva zadužena za probavu i iskorištavanje hrane, u njima se nalazi čak 60 – 80 % cjelokupnog imunološkog sustava čovjeka. I dok se izvana koža i sluznica bore protiv prodora bakterija i virusa, dobre bakterije u crijevima bore se na različite načine za premoć nad lošim bakterijama čuvajući zdravstvenu ravnotežu.

Kada se zbog nekog razloga dogodi da se broj dobrih bakterija smanji toliko da loše bakterije prevladaju, govorimo o poremećaju ravnoteže u crijevnoj mikrobioti.

U današnje doba brzog tempa života brojni su razlozi koji uzrokuju porast loših bakterija u našim crijevima. Najčešći od njih su: stres, nepravilna prehrana, infekcije, putovanje, prekomjerna konzumacija alkohola, izlaganje toksinima, kao i uzimanje antibiotika i drugih lijekova. Narušena mikrobiota može izazvati različite tegobe, od probavnih smetnji do pada imuniteta.

U takvoj situaciji narušene crijevne ravnoteže, korisno je odabrati koncentrirani izvor vrhunskih sojeva dobrih* bakterija. Uz Biorelu® Total izbor je jednostavan jer se radi o jedinstvenom polibiotiku na tržištu s čak 15 premium sojeva klinički ispitanog učinka, u dozi od 7 milijardi dobrih bakterija.

Uzimanje je jednostavno – dovoljna je samo 1 kapsula dnevno, a kapsule su pogodne za vegane te ne sadrže arome ili konzervanse.

Osim dobrim bakterijama, naša crijeva dom su i serotoninu – hormonu sreće, koji je velikim dijelom zaslužan za naše dobro raspoloženje. Time je još više važno da su naša crijeva zdrava jer ako su ona zdrava bit ćemo i mi sretni.

Biorela® Total – dobre* bakterije za dobar osjećaj!

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, dobre bakterije, probiotici,

Komentari