Datum objave: 20. 11. 2017.

Bowling, kao jedna od najpopularnijih sportsko-zabavnih aktivnosti danas u svijetu, ponovno se vratio u sam centar Zagreba!

Iako nestvarno zvuči da metropola poput Zagreba zadnjih nekoliko godina nije imala ni jedan bowling centar, početkom travnja ove godine to se promijenilo. Bowling club, sa sedam bowling staza, sada je u Ulici Florijana Andrašeca 14, iza sportske dvorane Dražena Petrovića, nasuprot Ciboninog parkinga.

Zbog svoje jednostavnosti i prilagodljivosti za sve uzraste danas je bowling jedan od najmasovnih i najpopularnijih oblika zabave,  obiteljskog druženja, natjecanja, team buildinga, rekreiranja...

U svijetu danas više od 150 milijuna rekreativaca svakodnevno igra bowling na više od 300.000 staza. Bowling je popularnost stekao svojim duhom, jer pozitivno djeluje na ljude.

Igraju ga svi – od djece do starijih, s istim ciljem – dobre zabave uz igru. Svojim sadržajem, programima i pogodnostima koje nudi, Bowling club postaje novo mjesto druženja, izlazaka svih generacija, ali i stvaranja budućih sportaša u bowlingu, ističe voditelj kluba Vedran Režić. Dodaje da je u sklopu Bowling cluba, uz razne zabavne igre, i caffe bar s raznovrsnom ponudom pića i hrane.

Kugle su različitih težina, počevši od onih najlakših za djecu, pa sve do onih težih za profesionalce. Bowling se brzo uči i zabavan je, a za djecu se po potrebi izvlače ogradice što omogućuje da im svaki hitac bude uspješan. To ih jako veseli, a veselje je najvažniji dodatak proslavama dječjih rođendana.

Stoga Bowling club Zagreb svojim posjetiteljima, uz pojedinačan zakup staza, nudi i:

  • organizaciju liga za sve dobne uzraste,
  • natjecanja za pojedince, parove i timove,
  • organizaciju team buildinga uz mogućnost korištenja cijelog prostora,
  • prezentacije, proslave rođendana i obljetnica,
  • proslave rođendana za djecu, s preuzimanjem cjelokupne brige i kreativne realizacije.

Više pojedinosti o novootvorenom Bowling clubu.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: bowling, Fitness i ljepota, tjelovježba,

Komentari