Datum objave: 29. 06. 2022.

Biorela® Choco Multi Life, jedinstveni multivitamin za odrasle s dobrim* bakterijama dobitnik je međunarodne nagrade Superior Taste Award. Ovo cijenjeno priznanje Bioreli® je dodijelio International Taste Institute iz Bruxellesa, a da se radi o proizvodu vrhunskog okusa potvrdio je žiri od preko 200 najcjenjenijih chefova iz cijele Europe.

U oštroj konkurenciji nekoliko tisuća prehrambenih proizvoda iz više od 120 zemalja svijeta, Biorela® Choco Multi Life postigla je visoke rezultate u ocjenjivanju prema svih pet kriterija koji, u konačnici, čine neki proizvod užitkom za naše nepce: prvi dojam, izgled, miris, okus i tekstura. Proizvodi su ocjenjivani metodom slijepog kušanja čime je osigurana potpuna objektivnost; članovi žirija nisu znali o kojem proizvodu je riječ ni koji je proizvođač ili iz koje zemlje dolazi. Stoga su samo najbolji mogli biti nagrađeni. To je dodatna potvrda da ovaj inovativni multivitamin, koji je osvojio već brojna tržišta regije, osim vrhunskog sastava ima i odličan okus potvrđen od strane žirija istančanog ukusa.

Biorela® Choco Multi Life vrhunski je dodatak prehrani koji ujedinjuje multivitamin i dobre* bakterije, a sve to u obliku ukusne tamne čokolade. Sadrži dobre* bakterije, koenzim Q10 te 14 vitamina i minerala. Multi Life je učinkovita i vrlo korisna čokoladica za svaku odraslu osobu jer sadrži kulturu B. lactis HN019™ koja povećava broj bifidobakterija u probavnom sustavu i vitamine koji su blagotvorni kod umora i iscrpljenosti te su bitni za normalno stvaranje energije u organizmu i imunološki sustav. Osim što je iznimno korisna, ova nagrađena čokoladica ima fini okus prave tamne čokolade, a svaki je prutić pakiran u pojedinačnu foliju kako bi se osigurala praktičnost za svaki dan. Važno je napomenuti da, osim što je svi obožavaju, čokolada predstavlja idealan medij za čuvanje stabilnosti bakterijskih kultura, vitamina i minerala.

Stoga, ako tražite dodatak prehrani za imunitet koji je uz to i ukusan, Biorela® Multi Life idealan je odabir jer sadrži:

  • 1 milijardu dobrih* bakterija
  • Koenzim Q10 – važan dio u lancu stvaranja energije svake stanice
  • optimalne doze 12 vitamina neophodnih za svakodnevno funkcioniranje te snažan imunitet
  • 2 važna minerala (željezo i jod) za svakodnevnu potporu zdravlju, održavanje normalne funkcije štitnjače i energiju,

a potrebna je samo jedna čokoladica dnevno!

Ako već niste, učinite nešto dobro za svoje zdravlje, kušajte Biorelu® Choco Multi Life i uvjerite se zašto su i najbolji europski chefovi zavoljeli ovaj proizvod!

Više informacija o obitelji Biorela® proizvoda potražite na našoj mrežnoj stranici Biorela.hr te pratite naš profil Biorela Hrvatska na Facebooku.

Vitamini B2, B3, B6, B12, vitamin C i željezo doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini C i D doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Jod doprinosi normalnoj proizvodnji hormona štitnjače i normalnoj funkciji štitnjače.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, biorela choco,

Komentari