Datum objave: 10. 10. 2023.

Koliko puta ste se našli u situaciji da vas rokovi pritišću sa svih strana, a stres vam otežava privatni i poslovni život? Ako želite biti jači od stresa, u tome vam može pomoći Biorela® MagneBiotic - novi proizvod iz linije premium dobrih* bakterija!

Bilo koji važan događaj, pa i svakodnevno balansiranje između privatnog i poslovnog života, mogu utjecati na probavu i stvoriti nelagodu. Kada je mozak pod stresom, on šalje signale crijevima, a u isto vrijeme probava šalje signale mozgu da je došlo do promjene stanja u crijevima. Spomenuti fenomen nazivamo os crijeva - mozak.

Kako biste pomirili dvosmjernu "komunikaciju" između mozga i crijeva, konačno se opustili i sve obveze odradili kvalitetno i s lakoćom - odaberite trostruku kombinaciju u samo jednom proizvodu - magnezij, dobre* bakterije i vitamin B6 iz Biorela® MagneBiotica.

Ova jedinstvena antistres formula s dvostrukim djelovanjem na os crijeva-mozak pruža potporu u trenucima visoke razine stresa.

Puna dnevna doza magnezija

Magnezij je jedan od najvažnijih minerala, a kao takav ključan je za pravilno funkcioniranje organizma. Utječe na psihološko zdravlje i smanjuje utjecaj stresa pa je s razlogom zvijezda formulacije proizvoda Biorela® MagneBiotic.

Serotonin, poznat kao hormon sreće od velike je važnosti za psihološko zdravlje, a upravo magnezij utječe na njegovo stvaranje u crijevima. U vrijeme kada organizam trpi veliki stres, količina magnezija ubrzano se troši što se u organizmu prepoznaje kao stres te time dolazi i do proizvodnje hormona stresa. Prekinite ovaj začarani krug stresa dodatnim unosom magnezija kroz prehranu ili po potrebi ciljanim unosom magnezija u obliku dodatka prehrani Biorela® MagneBiotic.

U dvije kapsule Biorela® MagneBiotica nalazi se 375 mg magnezija što je jednako preporučenoj dnevnoj dozi. A za bolju apsorpciju magnezija, tu je i vitamin B6 koji također doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Zašto je upravo magnezij u Bioreli® MagneBiotic ključan? Magnezij je poznat kao mineral važan za psihološko zdravlje i smanjenje utjecaja koje stres ima na organizam.

Ciljane dobre* bakterije

A za ukupni antistresni učinak, magneziju su pridodane dobre* bakterije kako bi pomogle u pravilnoj komunikaciji između dvosmjerne veze osi crijeva-mozak.

Klinički potvrđen soj dobrih* bakterija Howaru® Calm (Lactobacillus paracasei Lpc-37™) u snažnoj i provjerenoj dozi od 17 milijardi CFU povećava broj dobrih* bakterija u crijevima i pruža podršku crijevnoj mikrobioti, a u sinergiji s magnezijem bit će vaš saveznik u borbi protiv štetnih učinaka stresa.

Pomirite privatni i poslovni život, a sve obveze dočekajte spremno i bez stresa! Glavna zadaća MagneBiotica je povećati otpornost na stres i pružiti podršku vašem živčanom sustavu. Inovativna formula djeluje na smanjenje umora i iscrpljenosti, opušta mišiće, podržava psihološko zdravlje i kontrolira stres.

Potražite podršku u Biorela® MagneBiotic kapsulama s trostrukom kombinacijom premium sastojaka koje će putem osi crijeva-mozak osnažiti tijelo u borbi sa svakodnevnim stresom. Budite jači od stresa!

Biorela® MagneBiotic kapsule biljnog su podrijetla, a time i pogodne za vegetarijance i vegane.

Proizvod je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Magnezij i vitamin B6 doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i funkciji živčanog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, lactobacillus, magnezij, probiotici,

Komentari