Datum objave: 17. 03. 2023.

Biorela® Immuno Protect pridružio se obitelji vrhunskih proizvoda dobrih* bakterija i s pravom zauzeo visoko mjesto u potpori i zaštiti imuniteta.

Riječ je o novoj generaciji imunobiotika koji udružuje dobre* bakterije s beta-glukanima, cinkom i vitaminom D, čineći ovu formulu odabirom broj 1 u sezoni virusa i bakterija, ali i tijekom svakodnevnih izazova kada vam je potrebna dodatna potpora.

Upravo svakodnevni izazovi modernog vremena ostavljaju najviše traga na imunitetu. Stresne situacije u poslovnom okruženju u kombinaciji s užurbanim privatnim životom često dovode do oslabljenog imuniteta.

Kako bismo tomu doskočili, Biorelin® tim stručnjaka osmislio je jedinstvenu 4 u 1 formulu koja djeluje snažno i zaštitno na imunitet. Njezina najveća prednost jest sinergijsko djelovanje svih aktivnih sastojaka.

Yestimun® beta-glukani izvanredne kvalitete

Već godinama beta-glukani pobuđuju zanimanje javnosti, a ispitivanja koja se svakodnevno vrše, ukazuju na njihove dobrobiti po zdravlje.

Beta-glukani uspješno su izolirani iz dva izvora. Netopljivi oblik izoliran je iz stanične stijenke kvasca, dok je onaj topljivi izoliran iz gljiva i žitarica poput zobi. Netopljivi oblik 1,3/1,6 beta-glukana iz stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pokazao se izrazito aktivnim, a riječ je upravo o obliku koji je dodan u Biorela® Immuno Protect.

Znanstveno provjerena i učinkovita doza od 900 mg visokopročišćenih Yestimun® beta-glukana iz kvasca Saccharomyces cerevisiae udružena je s dobrim* bakterijama, od kojih su oba sastojka iz potpuno prirodnog izvora i poznati po iznimnom djelovanju.

Zašto se beta-glukani i dobre* bakterije toliko vole?

Probavni sustav polazna je točka dobrog imuniteta zahvaljujući crijevnoj mikrobioti – milijardama bakterija koje prirodno naseljavaju debelo crijevo. Beta-glukani iz kvasca cijelim svojim putem kroz probavni sustav ispoljavaju pozitivne učinke.

U tankom crijevu, zahvaljujući njihovoj netopljivosti i otpornosti na probavne enzime dolaze u kontakt s imunološkim stanicama. U debelom crijevu, crijevna mikrobiota hrani se beta-glukanima iz kvasca i proizvodi metabolite koji podupiru daljnji rast i razvoj dobrih, nepatogenih bakterija koje djeluju zaštitno na crijevnu sluznicu i stvaraju dobru podlogu za očuvanje zdravlja imunološkog sustava.

Zašto dobre* bakterije za imunitet?

Postoji opravdan razlog zašto dobre* bakterije za imunitet. U probavnom sustavu  nalazi se čak 70-80% stanica imunološkog sustava, a crijevna mikrobiota koja se prirodno nalazi u debelom crijevu, jedan je od najvažnijih zaštitnih mehanizama pravilnog funkcioniranja kako probavnog sustava, tako i imuniteta.

Ono što sigurno daje posebnu važnost Biorela® Immuno Protectu je znanstveno provjereni soj dobrih* bakterija Bifidobacterium lactis Bl-04™ (Howaru® Protect Adult) potvrđene kvalitete i učinkovitosti.

Ovaj soj dobrih* bakterija svoje djelovanje potvrdio je u brojnim kliničkim studijama, i osim toga dokazao sposobnost preživljavanja u svim uvjetima duž probavnog sustava što je važan faktor za maksimalnu učinkovitost.

Organski oblik cinka snažnog djelovanja

Beta-glukanu i dobrim* bakterijama pridodan je L-OptiZinc®. Radi se o organskom obliku cinka vezanog na aminokiselinu L-metionin, čime se postiže brža apsorpcija u crijevima te veća bioraspoloživost. Također, usporedbom s ostalim oblicima cinka utvrđeno je jače antioksidativno djelovanje koje pridonosi zaštiti svih stanica organizma.

Vitamin D kao “točka na i” za dobar imunitet

Budući da je u zimskom periodu zbog nedostatka sunca ograničena sinteza vitamina D, a i zbog relativno slabe zastupljenosti u namirnicama, preporučuje se uzimanje vitamina D u obliku dodataka prehrani.

Riječ je o vitaminu velike važnosti za cjelokupan organizam, a koji je ciljano dodan u Biorela® Immuno Protect, čime je zaokružena priča dobrog imuniteta.

Vitamin D u Biorela® Immuno Protectu dolazi u obliku kolekalciferola ili vitamina D3, u snažnoj dozi od 1000 IU za normalnu funkciju imunološkog sustava.

Troslojna folija za optimalnu zaštitu

Biorelin® tim stručnjaka konstantno radi na inovacijama kako bi vam pružio konačni proizvod najbolje kvalitete. Važno je napomenuti da je znanost od samih početaka uključena u kreiranje i unaprjeđenje proizvoda.

Svi Biorelini® proizvodi garantiraju najbolje sastojke visoke kvalitete i iznimne sigurnosti. Proizvodnja Biorelinih® dodataka prehrani vrši se prema najvišim standardima.

Pakiranje uključuje troslojnu foliju za optimalnu zaštitu proizvoda tijekom roka valjanosti, a biljne kapsule primjerene su i vegetarijancima.

Kada odabrati Biorela® Immuno Protect?

Neka Biorela® Immuno Protect bude vaš prvi odabir kada vam je organizam oslabljen ili mu je potrebno duže vrijeme za oporavak.

Također, ako često obolijevate, izloženi ste intenzivnim fizičkim naporima ili se želite zaštititi od slobodnih radikala i štetnih vanjskih utjecaja, posegnite za ovom jedinstvenom 4 u 1 formulom.

Odličan je izbor i za osobe starije životne dobi kao potpora imunitetu i očuvanju zdravlja.

Kada imunitet pati, obveze se gomilaju, a sve to odražava se na vašem zdravlju, birajte Biorela® Immuno Protect – premium soj dobrih* bakterija u kombinaciji s vrhunskim beta-glukanima, vitaminom D i cinkom – i koračajte zdravo kroz sve životne situacije.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, imunitet, vitamin D,

Komentari