Datum objave: 19. 01. 2018.

Biorela® Choco Multi Kids, novi proizvod iz poznate Biorela® obitelji jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre* bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju!

Tri su neupitne činjenice:

1. Djeca trebaju vitamine i minerale.

2. Djeca trebaju dobre bakterije.

3. Djeca vole čokoladu.

I zato je tu Biorela® Choco Multi Kids  - nova super čokoladica za super otporne i zdrave klince zbog kojeg će vaši mališani s nestrpljenjem iščekivati svoju dnevnu dozu vitamina, minerala i dobrih bakterija. 

Biorela® Choco Multi Kids, novi proizvod iz poznate Biorela® obitelji jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre* bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju!  Biorela® Choco Multi Kids stoga je idealno rješenje za snažan imunitet djece te za njihov pravilan rast i razvoj.

Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vitamina uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece,  3 minerala važna za normalan razvoj kostiju djece,  kognitivni razvoj djece te rast i dvije kulture dobrih* bakterija potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Jedna mala čokoladica sadrži 2 milijarde kultura dobrih* bakterija.

O blagodatima umjerene konzumacije čokolade zna se puno. No jeste li znali da je čokolada izvrstan dom za dobre bakterije, pruža im optimalnu stabilnost i bolje preživljavanje u probavnom sustavu?

Biorela® Choco Multi Kids pogodna je za djecu već od 1. godine života. Praktično pakiranje s kojeg vam veselo maše Biorela® super junak Super Choco sadrži 20 pojedinačno zapakiranih čokoladica od 5 g, a preporučena dnevna doza je ½ do 1 prutić dnevno.

Drage mame, vrijeme je da posegnete za ovim tajnim asom iz rukava: super čokoladicom za super zdrave klince - Biorelom® Choco Multi Kids. Jer zdravlje djece je najvažnije, zar ne?

Proizvod potražite u ljekarnama.

www.biorela.hr
 

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, multivitamini, probiotici, Promo,

Komentari