Datum objave: 03. 02. 2021.

Novo u ljekarnama! Ciljana formula za snažan imunitet djece u obliku ukusnih prutića od prave mliječne čokolade.

Nova Biorela® Choco Immuno Kids prava je riznica sastojaka koji štite imunitet djece. Budući da o zdravlju treba voditi računa uzimajući u obzir različite aspekte, tako i Biorela® Choco Immuno Kids brine o imunitetu djece pružajući im ciljanu nutritivnu potporu ali i zaštitu zdrave crijevne mikrobiote koja je preduvjet dobrog zdravlja i imuniteta.

Prirodni visoko pročišćeni beta-glukani iz kvasca, vitamin D3 i cink u 100% preporučenoj dnevnoj dozi te vrhunska kultura dobrih* bifidobakterija sastojci su nove Biorele® Choco Immuno Kids koji se uzimaju u obliku prutića od prave mliječne čokolade – jednom dnevno.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, a kultura bifidobakterija povećava broj ovih dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Biorela® Choco Immuno Kids preporučuje se za ciljanu nutritivnu potporu tijekom hladne sezone nakon čega se može uzimati Biorela® Choco Multi Kids za svakodnevnu nutritivnu potporu. Oba proizvoda dostupna su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Biorela Choco Immuno Kids - Za snažan imunitet djece| Biorela

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: biorela, biorela choco, immunikids,

Komentari