Datum objave: 03. 05. 2021.

Be Natur Deep Sleep dodatak prehrani na tržištu se ističe svojim sastavom - mješavinom aktivnih prirodnih sastojaka koji melatoninu pomažu ispuniti svoju zadaću.

Be Natur Deep Sleep dodatak prehrani dolazi u obliku tableta za oralnu disperziju - naprednom obliku doziranja koji pospješuje njegovu apsorpciju. Brojne su prednosti tableta za oralnu disperziju -  apsorpcija aktivnih sastojaka je brža i bolja iz dijelova probavnog sustava prije želuca čime se poboljšava bioraspoloživost i učinkovitost samih aktivnih sastojaka. Naime, apsorpcija počinje već u ustima!

Tablete za oralnu disperziju su poznate po jednostavnoj primjeni, visokoj učinkovitosti primijenjene doze i brzom djelovanju aktivnih sastojaka.

Ambalaža je kompaktna, a tablete jako male, slatkog okusa i otapaju se pod jezikom – prikladno za sve koji ne vole gutati velike tablete. Također se ističe visokom bioraspoloživosti – apsorpcija melatonina je brza i učinkovita.

Mješavina melatonina, ekstrakta biljke Griffonia simplicifolia, biljke Camellia sinensis, Magnolia officinalis, i za kraj vitamina B skupine, inovativan je pristup ublažavanja raznih poremećaja spavanja koji se, ponavljamo, u razvijenim zemljama javlja kod velikog broja ljudi. Proizvod je siguran za upotrebu na duže vrijeme i ne izaziva navikavanje.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: Deep Sleep, nesanica, Promo, spavanje,

Komentari